REGMAR

Rentunder tecknar distributör för Nederländerna

Nordic SME-listade cleantechbolaget Rentunder har tecknat ett distributionsavtal för Nederländerna.

 VD för Rentunder kommenterar: 

"Bolaget kan med glädje befästa ytterligare en viktig marknad genom vår nya distributör G&G Boatwash som även har marknaderna Frankrike, Spanien och Portugal. Avtalet är kopplat till minimumkrav gällande order av båtbottentvättar. Vidare innebär avtalet att Rentunder erhåller 50 000 EUR under 2023". Bolaget kommer som tidigare nämnt att fokusera på en utvidgad distribution.

Nederländerna har idag en strikt antifouling policy liknande den vi har i Sverige med en långtgående debatt kring olika hjälpmedel för att minska bland annat kopparhalten i dess hav, sjöar och floder. Detta är en stor fördel i vår kommande bearbetning av marknaden.

I dagarna har vi även installerat den andra båtbottentvätten i Nynäshamns gästhamn, detta för att täcka det ökade behovet inför kommande säsonger. Näst på tur står Enköpings segelsällskap som kommer att få sin båtbottentvätt installerad denna vecka. Detta sammantaget gör att Mälaren nu representeras av fyra båtbottentvättar.

För ytterligare information kontakta: 

Carina Bjerner, VD 

[email protected] 

+46 (0)70 601 61 10 

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer anläggningar som på mekanisk väg rengör båtbottnar i syfte att ej behöva använda giftig båtbottenfärg. Bolaget har sålt anläggningar i Europa, Nordamerika och Asien. Bolagets aktie är föremål för handel på NGM Nordic SMT. Mer information om bolaget finns på www.driveinboatwash.com.  

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som Rentunder Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 17 maj 2023.


Om Rentunder

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. 

Webbplats
www.driveinboatwash.com/sv/

Prenumerera

Få löpande information från Rentunder via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn RENT ISIN-kod SE0004548451