Rentunder satsar hårdare i Finland och Europa

Nordic SME-listade cleantechbolaget Rentunders miljöanpassade båttvätt har tagits emot mycket väl i finländska Hangö. Rentunder låter nu den tidigare agenten i Finland ta steget upp och bli distributör. Bakgrunden är en stor ökning av intresset på Europamarknaden i takt med att det blivit klargjort vilka fördelar Rentunders båtvättar har för operatören att snabbt kunna nå god lönsamhet och skapa nöjda kunder. Rentunder har även valt att teckna flera distributörsavtal i Europa senaste året.

Rentunder har låtit sin agent i Finland, Marina Networking OY, bli distributör för den finländska marknaden. Vår blivande distributör har gjort ett bra inledande arbete i Finland och är nu redo att lägga mer resurser på att bearbeta den finländska marknaden än snabbare. Tidigare i år har Rentunder ingått distributörsavtal med företag både i Schweiz och i Frankrike.

"Vi är mycket nöjda att öka aktiviteten på den finländska marknaden. Rentunder har även börjat bygga upp ett starkt distributörsnätverk över Europa och övriga världen. Våra distributörer i mellersta och södra Europa gör också ett stort och professionellt säljjobb som vi hoppas se bra resultat ifrån. Sedan tidigare har vi berättat om vår kroatiska distributör som nyligen installerade en första tvätt i medelhavet. säger Mikael Alvén, vd för Rentunder Holding. "

För att se mer av vår finländska distributör besök https://www.driveinboatwash.fi/

Rentunders Schweiziska distributör finns på https://www.swisselementic.com/drive-in-boatwash/ Rentunders Franska distributör finns på https://www.ggboatwash.com/

För ytterligare information kontakta:

Mikael Alvén, VD

mikael@driveinboatwash.com

+46 (0)70 486 3839

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. Bolaget har sålt anläggningar i Europa, Nordamerika och Asien. Bolagets aktie är föremål för handel på NGM Nordic SMT. Mer information om bolaget finns på www.driveinboatwash.com.

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som Rentunder Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 13 april, 2021 kl. 14.01 CET.

Nerladdningsbara filer

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted