Rentunder ökar marknadsföringen utomlands

Miljöteknikbolaget Rentunder har ansökt att ställa ut på METSTRADE, världens största mässa för kommersiella aktörer i fritidsbåtssegmentet. Detta är en fortsättning på Rentunders ökade marknadsnärvaro utomlands.

Rentunder ökar marknadsföringen utomlands och har ansökt om att ställa ut på METSTRADE i Amsterdam som genomförs 16-18 November i Amsterdam.

"Detta är en stor möjlighet för oss att komma i kontakt med nya möjliga distributörer och andra sammarbetspartners. Det ger oss även en platform att hjälpa våra befintliga distributörer att finna kunder och samarbeten. Rentunder har på kort tid erhållit ordrar på BIGWASH i Finland, Kroatien, Frankrike och Schweiz, men vi ser att det finns många nya marknader att bearbeta och till denna mässa kommer folk från hela världen. Vi hoppas på stor uppmärksamhet på mässan då vi har en unik produkt och en miljövänlig och ekonomiskt fördelaktig lösning på ett stort problem" säger Mikael Alvén, Vd för Rentunder.

För ytterligare information kontakta:

Mikael Alvén, VD

[email protected]

+46 (0)70 486 3839

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. Bolaget har sålt anläggningar i Europa, Nordamerika och Asien. Bolagets aktie är föremål för handel på NGM Nordic SME. Mer information om bolaget finns på www.driveinboatwash.com.

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som Rentunder Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt Värdepappersmarknadslagen. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 1 Juli 2021.

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted