Rentunder expanderar internationellt med distributör i Italien

Nordic SME-listade cleantechbolaget Rentunders har ingått avtal med Swiss Elementic som blir distributör i Italien. Avtalet är kopplat till krav på beställning av båttvättar och betalningar, med start under 2021.

Rentunder har skaffat en distributör i Italien. Swiss Elementic, som är distributör för bland annat den schweiziska marknaden där de beställt en båttvätt, får nu möjligheten även i Italien.

"Vi forsätter bygget av vårt distributörsnätverk utomlands. Swiss Elementic har redan bevisat sig skickliga som distributör i Schweiz och då de har bra kontakter i Italien, samt resurser att bearbeta marknaden, blir detta en naturlig partner för oss.", säger Mikael Alvén, vd för Rentunder Holding, och fortsätter:

"Rentunder har under 2020 och 2021 skaffat 4 duktiga distributörer i Europa vilket redan resulterat i försäljning av 4 maskiner på nya marknader. Dessa maskiner kommer utgöra viktiga referensobjekt för framtida kunder."

För ytterligare information kontakta:

Mikael Alvén, VD

[email protected]

+46 (0)70 486 3839

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. Bolaget har sålt anläggningar i Europa, Nordamerika och Asien. Bolagets aktie är föremål för handel på NGM Nordic SMT. Mer information om bolaget finns på www.driveinboatwash.com.

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som Rentunder Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 6 juli, 2021

Nerladdningsbara filer

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted