REGMAR

Rentunder erhåller första BIGWASH order i Spanien och tecknar distributörsavtal

Nordic SME-listade cleantechbolaget Rentunder har ingått avtal med G&G Boatwash som blir distributör i Portugal och stora delar av Spanien. G&G beställer även en första BIGWASH för den spanska marknaden. Ordervärdet uppgår till ca 3 mkr.

Rentunder har skaffat distributör i Portugal och stora delar av Spanien. G&G Boatwash, som är distributör för bland annat delar av den franska marknaden där de beställt en båttvätt, expanderar nu sitt distributörsområde samtidigt som de beställer en BIGWASH med ett ordervärde om ca 3 mkr. Leverans blir preliminärt någon gång under 2022. Exakt lokalisering är inte fastställd.

"Vi fortsätter bygget av vårt distributörsnätverk i Europa. G&G Boatwash har visat sig vara en duktig distributör och det glädjer oss att de har resurserna att bearbeta ytterligare territorier samt beställer ytterligare en båttvätt.", säger Mikael Alvén, vd för Rentunder Holding, och fortsätter:

"Rentunder har under senaste tiden erhållit ett flertal genombrottsorder i länder där bolaget tidigare inte haft försäljningsnärvaro. Att kontinuerligt stärka vårt distributionsnätverk utomlands är en avgörande pusselbit för oss att öka omsättningen."

För ytterligare information kontakta:

Mikael Alvén, VD

[email protected]

+46 (0)70 486 3839

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. Bolaget har sålt anläggningar i Europa, Nordamerika och Asien. Bolagets aktie är föremål för handel på NGM Nordic SMT. Mer information om bolaget finns på www.driveinboatwash.com.

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som Rentunder Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 20 juli, 2021

Bifogade filer

Distributor-i-Spanien.pdf

Om Rentunder

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. 

Webbplats
www.driveinboatwash.com/sv/

Prenumerera

Få löpande information från Rentunder via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn RENT ISIN-kod SE0004548451