REGMAR

Rentunder erhåller distributör för Saudiarabien

Nordic SME-listade cleantechbolaget Rentunder har tecknat ett distributionsavtal för Saudiarabien. Avtalet innehåller minimumkrav på försäljning och innebär bland annat även att Rentunder erhåller EUR 50 000 under 2021 från distributören.

Rentunder har med sin schweiziska distributör ingått ett distributörsavtal för Saudiarabien. Som en del i avtalet erhåller Rentunder EUR 50 000 under 2021. Distributören är SWISS ELEMENTIC, vilket är samma distributör som bland annat arbetar i Schweiz och köpt en tvättanläggning dit.

"Mellanösternländerna har ett växande båtintresse och nya hamnar byggs. Vi är glada att ha funnit en bra lösning med befintlig distributör som i sitt nätverk har den språkliga och kulturella förståelsen att göra affärer i Saudiarabien.", säger Mikael Alvén, vd för Rentunder Holding, och fortsätter:

"Rentunder har mitt under brinnande pandemi lyckats bygga upp ett mycket kompetent distributörsnätverk över stora delar av Europa och levererat viktiga visningsanläggningar, och nu även tecknat ett första distributionsavtal i Asien. Vi ser med tillförsikt fram emot när länderna öppnas upp mer och möjliggör mer båtliv och resande. Rentunders team gör själv en resa i mitten av november då vi ställer ut på METS i Amsterdam, som är världens största mässa för maritima tillbehör. Det blir första gång Rentunder ställer ut på mässan."

För ytterligare information kontakta:

Mikael Alvén, VD

[email protected]

+46 (0)70 486 3839

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. Bolaget har sålt anläggningar i Europa, Nordamerika och Asien. Bolagets aktie är föremål för handel på NGM Nordic SMT. Mer information om bolaget finns på www.driveinboatwash.com.

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som Rentunder Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 8 november, 2021


Om Rentunder

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. 

Webbplats
www.driveinboatwash.com/sv/

Prenumerera

Få löpande information från Rentunder via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn RENT ISIN-kod SE0004548451