REGMAR

Rentunder erhåller distributör för Qatar, Bahrain, Förenade Arabemiraten och Egypten

Nordic SME-listade cleantechbolaget Rentunder har tecknat ett distributionsavtal för Qatar, Bahrain, Förenade Arabemiraten och Egypten.

 

Nordic SME-listade cleantechbolaget Rentunder har tecknat ett distributionsavtal för Qatar, Bahrain, Förenade Arabemiraten och Egypten. Vidare innebär avtalet att Rentunder erhåller 50 000 EUR under 2022. Avtalet är kopplat till minimumkrav gällande order av båtbottentvättar.

 

VD för Rentunder kommenterar:

"Vi har sett ett växande intresse från flertalet länder i Mellanöstern med ett starkt marint fäste. Det är glädjande att vi funnit en ytterligare kompetent samarbetspartner. Vår nya distributör har ett starkt nätverk av goda marknadskontakter, samt resurser för att bearbeta dessa områden.

Bolaget har under de senaste åren byggt upp ett strategiskt nätverk av distributörer i stora delar av Europa. Dessutom har bolaget levererat viktiga referensanläggningar till Frankrike, Schweiz och Kroatien. Bolaget kommer som tidigare nämnt att fokusera på en utvidgad distribution. Målsättningen är att nå en global rikstäckning.

Rentunders installationer runt om i Norden, Europa och USA har fått ett rejält uppsving i antalet tvättade båtar i år. Den senaste installationen på Åland påvisar en mycket god tendens redan efter några veckor i drift. Bolaget kommer att vara representerade på METS i Amsterdam i höst, vilket är världens största mässa för maritima tillbehör. Representationen på mässan syftar till att synliggöra bolagets miljöteknik inför fler potentiella investerare och köpare."

 

För ytterligare information kontakta:

Carina Bjerner, VD

[email protected]

+46 (0)70 601 61 10

 

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. Bolaget har sålt anläggningar i Europa, Nordamerika och Asien. Bolagets aktie är föremål för handel på NGM Nordic SMT. Mer information om bolaget finns på www.driveinboatwash.com.

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som Rentunder Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 23 Augusti, 2022


Om Rentunder

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. 

Webbplats
www.driveinboatwash.com/sv/

Prenumerera

Få löpande information från Rentunder via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn RENT ISIN-kod SE0004548451