Rentunder AB säljer båttvätt till Österåkers kommun

Rentunder AB har tecknat ett avtal med Österåkers kommun, om att leverera en båttvätt av modell BIGWASH 16 med placering i Åkersberga.

Rentunder Holding ABs helägda dotterbolag Rentunder AB (Rentunder) har sålt en BIGWASH 16 till Österåkers kommun, där ordervärdet uppgår till ca 3 mkr.

VD på Rentunder kommenterar:

"Rentunder har levererat båtbottentvättar i Sverige sedan flera år. Det är med stolthet vi ser att intresset växer sig allt starkare bland båtägare att nyttja den nya tekniken. I Åkersberga med omnejd möjliggörs nu skiftet till en mer hållbar och enkel metod för båtägare att underhålla sina båtbottnar, vilket gagnar havsmiljön. Vi fortsätter att ta hand om vår hemmamarknad, samtidigt som vi understöder våra duktiga samarbetspartners utomlands".

För ytterligare information kontakta:

Carina Bjerner, VD

[email protected]

+46 (0) 601 61 10

 

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. Bolaget har sålt anläggningar i Europa, Nordamerika och Asien. Bolagets aktie är föremål för handel på NGM Nordic SMT. Mer information om bolaget finns på www.driveinboatwash.com.

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som Rentunder Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 13 juni, 2022

Rentunder AB säljer båtbottentvätt till Nynäshamns kommun

Rentunder AB har tecknat ett avtal med Nynäshamns kommun om att leverera en båtbottentvätt av modell BIGWASH 16 med placering i Nynäshamns Gästhamn. Detta blir den andra båtbottentvätten i gästhamnen för att ytterligare möta den ökade efterfrågan. Planerad leverans är sommaren 2023.Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted