REGMAR

Rentunder AB säljer båttvätt till Österåkers kommun

Rentunder AB har tecknat ett avtal med Österåkers kommun, om att leverera en båttvätt av modell BIGWASH 16 med placering i Åkersberga.

Rentunder Holding ABs helägda dotterbolag Rentunder AB (Rentunder) har sålt en BIGWASH 16 till Österåkers kommun, där ordervärdet uppgår till ca 3 mkr.

VD på Rentunder kommenterar:

"Rentunder har levererat båtbottentvättar i Sverige sedan flera år. Det är med stolthet vi ser att intresset växer sig allt starkare bland båtägare att nyttja den nya tekniken. I Åkersberga med omnejd möjliggörs nu skiftet till en mer hållbar och enkel metod för båtägare att underhålla sina båtbottnar, vilket gagnar havsmiljön. Vi fortsätter att ta hand om vår hemmamarknad, samtidigt som vi understöder våra duktiga samarbetspartners utomlands".

För ytterligare information kontakta:

Carina Bjerner, VD

[email protected]

+46 (0) 601 61 10

 

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. Bolaget har sålt anläggningar i Europa, Nordamerika och Asien. Bolagets aktie är föremål för handel på NGM Nordic SMT. Mer information om bolaget finns på www.driveinboatwash.com.

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som Rentunder Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 13 juni, 2022


Om Rentunder

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. 

Webbplats
www.driveinboatwash.com/sv/

Prenumerera

Få löpande information från Rentunder via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn RENT ISIN-kod SE0004548451