Ny plan för försäljning i USA

Nordic SME-listade cleantechbolaget Rentunder har beslutat att inte samarbeta med det floridabaserade bolaget DIBW USA som bolaget tidigare gjort kring försäljning för stora delar av USA marknaden. Det finns ett flertal möjliga samarbetspartners framöver för Rentunder, och bolaget kommer utvärdera dessa innan man beslutar vilka som blir distributörer på USA marknaden.

Rentunder har beslutat att inte samarbeta med det floridabaserade bolaget DIBW USA som bolaget tidigare gjort för stora delar av USA marknaden. DIBW USA har inte uppfyllt de åtagande om minimiorder för att distributörsavtalet ska gälla och Rentunders styrelse har gjort bedömningen att det inte är rätt samarbetspartner för oss framöver. Rentunders ägarandel i DIBW USA anser bolaget inte ha något reelt värde då ingen verksamhet eller andra väsentliga tillgångar finns kvar i bolaget. Denna bedömning påverkar inte balansräkningen i Rentunder.  Rentunder tror fortfarande stort på USA marknaden och kommer utvärdera vilka parter som mer framgångsrikt kan bearbeta marknanden.

 

För ytterligare information kontakta:

Mikael Alvén, VD

[email protected]

+46 (0)70 486 3839

 

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. Bolaget har sålt anläggningar i Europa, Nordamerika och Asien. Bolagets aktie är föremål för handel på NGM Nordic SMT. Mer information om bolaget finns på www.driveinboatwash.com.

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som Rentunder Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 28 april, 2022

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted