Real Fastigheter AB (publ) tillträder fastigheten Mekanikern 4 i Hässleholm

Real FastigheterAB (publ) har idag, torsdag 1 juli, tillträtt fastigheten Mekanikern 4 i Hässleholm. Fastigheten har ett underliggande fastighetsvärde om 29,0 Mkr med ett hyresvärde om ca 5,8 Mkr exklusive vakanser. Fastighetens uthyrningsbara yta uppgår till ca 15 000 kvm varav ca 12 600 kvm är uthyrt, i huvudsak som produktions- och lagerytor.

- Det är en fastighet med stor utvecklingspotential och vi ser fram emot att förvalta och utveckla den vidare samtidigt som den passar perfekt in i vårt bestånd och vår strategi, säger Michael Derk, VD Real Fastigheter AB

För mer information om bolaget se: www.realfastigheter.se

Vekställande direktör

Michael Derk

Tel: +46 733 87 18 0220

E-post: [email protected]

Styrelseordförande

Dimitrij Titov

Tel: +46 8 684 518 50

E-post: [email protected]

Om Real Fastigheter AB (publ)

Real Fastigheter AB förvaltar och förvärvar fastigheter inom lager, logistik och industri/tillverkning i och i anslutning till centralorter i Sverige.

Genom aktiv och långsiktig förvaltning med riskjusterad belåning skapar Real Fastigheter förädlingsvärden. Ett personligt engagemang, lyhördhet och tydlig närvaro på varje ort gör att vi ser och kan möta våra hyresgästers specifika behov och önskemål. Med fokus på våra hyresgäster och fastigheter uppstår investerarvärde för våra ägare.


Om Real Fastigheter

Webbplats
www.realfastigheter.se
Bransch
Fastigheter

Prenumerera

Få löpande information från Real Fastigheter via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn REAL ISIN-kod SE0020679025

IR-Kontakt

Fredrik Högbom IR-kontakt [email protected] +46 70 556 56 70