Raytelligence - utvald till Dementia Forum X

Raytelligence är utvald som ett av fem bolag som ska presenteras på Dementia Forum X 27 november 2020.

Arrangör är Korea International Trade Association.

Dementia Forum X, https://dementiaforumx.org/ är ett forum för dialog om de utmaningar som åldersrelaterade demografiska förändringar och demens utgör för samhällen, individer och hälso- och sjukvårdssystem för att skapa ett mer effektivt globalt svar för att möta dem. Samarbetspartners är bl.a Stiftelsen Sylviahemmet, Karolinska Institutet, Alzheimerfonden m.fl.

"Detta är ett kvitto att Raytelligence har en intressant produkt som kan bidra till att lösa ett demografiskt problem och ger oss en chans att synas på bl.a den koreanska marknaden" säger VD Klas Arvidson.

För frågor hänvisas till:

Klas Arvidson, VD Raytelligence

klas@raytelligence.com

070-416 98 00

Raytelligence AB (publ)

Klammerdammsgatan 6

302 42 Halmstad

Om Raytelligence AB (publ)

Raytelligence är ett svenskt innovationsbolag, baserat i Halmstad som erbjuder produkter för övervakning av vitalparametrar, det vill säga andning, hjärtfrekvens och rörelsemönster, baserat på bolagets egen 60 GHz radarteknologi.

Nerladdningsbara filer

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
SE-102 45 Stockholm, Sweden

08-692 21 90

Om beQuoted