Raytelligence - Uppdatering av funktionerna i EaZense

Sensorsystemet EaZense är en plattform som hela tiden utvecklas baserat på de behov som rapporteras in från kunder världen över. Eftersom detta sker löpande ger vi här en bild av de funktioner som systemet nu har.

· Falldetektion med larm

När en person faller på sitt rum får personalen en notifiering från systemet.

· Detektering av antal personer i ett rum.

EaZense kan hålla koll på antalet personer i ett rum och om det kommer någon eller någon lämnar rummet. Upp till 5 personer kan detekteras

· Loggning

All data som systemet detekterar kan loggas för senare analys. Detta är av speciellt värde vi t.ex. ändring av medicinering då data kan analyseras i efterhand för att utröna förändringar i beteendemönster.

· Detektion av aktivitetsnivå hos användaren

Aktivitetsnivån detekteras löpande hos brukaren. När en viss nivå överskridas genereras en händelse som skickas till personal.

· Detektion av för låg aktivitetsnivå med stor känslighet.

Det är i vissa applikationer av mycket stor vikt att detektera om aktivitetsnivån i ett rum är för låg. Detta är tillämpligt inom kriminalvård och rätts-psyk för suicidprevention.

· Gränssnitt mot andra system

EaZense erbjuder användaren tjänsterna ovan i ett webbaserar gränssnitt som är molnbaserat. Om kunden har ett eget system erbjuder EaZense ett API för att smidigt överföra data till och från anslutna system.

· Off-line

Vissa användare så som kriminalvården kräver att systemet inte är anslutet till internet. Raytelligence har därför utvecklat en lösning där systemets tjänster kan erbjudas med anslutning till en lokal server.

· PoE

För störst möjliga säkerhet och tillförlitlighet ansluts sensorerna i EaZense via Power-over-Ethernet (PoE)

"EaZense utvecklas löpande och vi har redan unika funktioner som vi utvecklat tillsammans med våra kunder. Att erbjuda denna plattformsstrategi gör bolaget unikt och framtidssäkert vilket nu visar sig genom att många kunder är intresserade." säger Klas Arvidson, CEO Raytelligence

För frågor hänvisas till:

Klas Arvidson, VD Raytelligence

[email protected]

070-416 98 00

Raytelligence AB (publ)

Klammerdammsgatan 6

302 42 Halmstad

Om Raytelligence AB (publ)

Raytelligence är ett svenskt innovationsbolag, baserat i Halmstad som erbjuder produkter för övervakning av vitalparametrar, det vill säga andning, hjärtfrekvens och rörelsemönster, baserat på bolagets egen 60 GHz radarteknologi.

Nerladdningsbara filer

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted