Raytelligence tecknar avtal med återförsäljare

Raytelligence har tecknat avtal med

· Milcross Medtech AB verksamma inom hjälpmedel för vården, främst privata aktörer inom Sverige

· NorthMerge är specialiserade på tekniktransferering inom sjukvårdssektorn, skogs- och gruvindustrin samt, energi- och miljöområdet

"Parallellt med den intensiva försäljningsprocessen tecknar vi löpande avtal med återförsäljare och partners för att få global närvaro, det är glädjande att Milcross Medtech och NorthMerge tycker våra produkter är intressanta " säger Klas Arvidson, VD Raytelligence.

"Vi på Milcross Sweden AB är stolta att få förtroendet att bli återförsäljare för Raytelligence produkter och vi är säkra på att de representerar framtidens behov av lösningar och trygghet inom vård och omsorg", säger Anders Nyberg VD för Milcross Sweden AB.

"Vi ser mycket positivt på samarbetet med Raytelligence och att företaget vill nå ut med sin innovativa teknik inom sjukvårdssektorn i Sydamerika, på en marknad där den verkligen behövs och efterfrågas", säger Ola Dunderberg VD för NorthMerge

För frågor hänvisas till:

Klas Arvidson, VD Raytelligence

klas@raytelligence.com

070-416 98 00

Raytelligence AB (publ)

Klammerdammsgatan 6

302 42 Halmstad

Om Raytelligence AB (publ)

Raytelligence är ett svenskt innovationsbolag, baserat i Halmstad som erbjuder produkter för övervakning av vitalparametrar, det vill säga andning, hjärtfrekvens och rörelsemönster, baserat på bolagets egen 60 GHz radarteknologi.

Nerladdningsbara filer

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted