Raytelligence - startar nytt affärsområde B2C

Raytelligence har startat ett nytt affärsområde för B2C (Business to Consumers) där man via en app och sensorsystemet EaZense kan ha tillsyn av sina närstående äldre.

Bl.a kan fall, onormal frånvaro från sovrummet och liveness detekteras och larmas från systemet.

Raytelligence har kommit överens om ett LOI med ett tyskt bolag (under bildande) avseende B2C för en global marknad för EaZense, målet är att ett avtal ska tecknas inom kort.Tanken är att produkten görs tillgänglig för en testmarknad i Europa senast under Q3 2021 för att under Q4 2021 erbjuda produkten på minst tre språk på flera marknader.

"Vi har förstått att det finns ett globalt intresse för denna innovation och vi tror det är en gamechanger för privat tillsyn av sina äldre närstående som ingen annan erbjuder. Många länder har inte hemtjänst som i Sverige och detta ger möjlighet till tryggare och bättre tillsyn av de äldre.Försäljningscykeln mot kommuner tar relativt lång tid och vi tror detta affärsområde ger ordrar betydligt tidigare" säger Klas Arvidson, CEO Raytelligence

För frågor hänvisas till:

Klas Arvidson, VD Raytelligence

[email protected]

070-416 98 00

Raytelligence AB (publ)

Klammerdammsgatan 6

302 42 Halmstad

Om Raytelligence AB (publ)

Raytelligence är ett svenskt innovationsbolag, baserat i Halmstad som erbjuder produkter för övervakning av vitalparametrar, det vill säga andning, hjärtfrekvens och rörelsemönster, baserat på bolagets egen 60 GHz radarteknologi.

Nerladdningsbara filer

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted