Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

Raytelligence - sparpaket och fokusering på försäljning

Bolaget har genomfört en intensiv utveckling de senaste 6 månaderna vilket gett Raytelligence två färdiga produkter baserat på sin egen radarteknologi, Eazense (falldetektion för hälsoteknikmarknaden) och Radsenz (industriell mätning och säkerhet).

Efter lanseringen av Radsenz, som mottagits mycket positivt av marknaden ser vi en försäljning framför allt inom industriområdet.

Med dessa produkter i portföljen sker nu en fokusering på försäljning och naturlig neddragning av utveckling.

Detta innebär en markant minskning av kostnaderna, mer än 50%, och pågår fram till att positivt kassaflöde uppnås.

För frågor hänvisas till:

Pelle Viberg, CEO Raytelligence

[email protected]

0702-20 33 82

Denna information är sådan som Raytelligence AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 20 december 2022 kl. 8.30 CET. 

Raytelligence AB (publ)

Olofsdalsgatan 40

302 41 Halmstad

Om Raytelligence AB (publ)

Raytelligence är ett svenskt innovationsbolag, baserat i Halmstad som erbjuder produkter för monitorering inom både hälsoområdet, industri och sport, baserat på bolagets egen 60 GHz radarteknologi

Nerladdningsbara filer

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted