Raytelligence - noteras i Tyskland

Raytelligence AB's aktier kommer inom kort att kunna handlas i Tyskland på Boerse Stuttgart. Boerse Stuttgart GmbH är moderbolag till Nordic Growth Market, den marknadsplats som står bakom noteringsinitiativet.

Noteringen på Boerse Stuttgart innebär en möjlighet att, i samarbete med Nordic Growth Market, öka bolagets synlighet på den europeiska kapitalmarknaden.

För att underlätta en kvalitativ prisbild i handeln på Boerse Stuttgart kommer aktieägaren Swedish Adrenaline AB att ställa upp med ett aktielån till EUWAX AG, som kommer att agera likviditetgarant i Raytelligence AB's aktier. EUWAX AG är ett dotterbolag till Boerse Stuttgart GmbH.

Augment Partners AB har gett undantag från Swedish Adrenaline AB's lock-up åtagande specifikt för detta ändamål.

Eventet kan följas digitalt på länken https://www.ngm.se/en/ngm-reach

"Det är mycket glädjande att bolagets aktieägarkrets nu kan breddas och vi ser det som en bra språngbräda ut i Europa och världen för vårt bolag och våra produkter" säger VD Klas Arvidson.

För frågor hänvisas till:

Klas Arvidson, VD Raytelligence

klas@raytelligence.com

070-416 98 00

Raytelligence AB (publ)

Klammerdammsgatan 6

302 42 Halmstad

Om Raytelligence AB (publ)

Raytelligence är ett svenskt innovationsbolag, baserat i Halmstad som erbjuder produkter för övervakning av vitalparametrar, det vill säga andning, hjärtfrekvens och rörelsemönster, baserat på bolagets egen 60 GHz radarteknologi.

Nerladdningsbara filer

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted