Raytelligence - levererar plattformen EaZense till ett flertal aktörer inom hälsoområdet

Med hänvisning till tidigare kommunicerade ordrar från återförsäljare

och samarbetapartners, har nu de första leveranserna av andra generationens

EaZense skett till Nederländerna, Finland, USA och Sverige.

"I och med dessa första leveranser har Raytelligence nått en viktig milstolpe. Plattformen EaZense som är medicinsktekniskt certifierad, klass 1 och under 2021 även klass 2, kan nu rullas ut på marknaden och vi kan successivt addera fler tjänster till plattformen.

Vi ser ett stort intresse för produkten både nationellt och internationellt och glädjande nog i fler och fler marknadssegment. Vård och omsorgssegmentet kommer dock fortsatt vara vårt huvudfokus." säger Klas Arvidson, VD Raytelligence.

För frågor hänvisas till:

Klas Arvidson, VD Raytelligence

klas@raytelligence.com

070-416 98 00

Raytelligence AB (publ)

Klammerdammsgatan 6

302 42 Halmstad

Om Raytelligence AB (publ)

Raytelligence är ett svenskt innovationsbolag, baserat i Halmstad som erbjuder produkter för övervakning av vitalparametrar, det vill säga andning, hjärtfrekvens och rörelsemönster, baserat på bolagets egen 60 GHz radarteknologi.

Nerladdningsbara filer

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
SE-102 45 Stockholm, Sweden

08-692 21 90

Om beQuoted