Raytelligence - förstärker säljorganisationen

Raytelligence har anställt David Roy som Affärsutvecklingschef.

Rekryteringen är ett led i den satsning på större affärer som pågår på den svenska marknaden och internationellt.

Dessutom marknadsförs EaZense i USA genom vår parter Careteq i Australien där orders redan lagts.

" Vi är inne i en fas där försäljningen ökar genom flera kanaler. Efterfrågan på våra lösningar ökar både från slutkund och i partnerleden. Att stärka sälj och marknadsdelen är därför nödvändigt. David kommer tillföra mycket för att utveckla affären samt metoden för hur vi exekverar säljprocessen" säger Klas Arvidson, CEO Raytelligence.

"Det känns mycket spännande att vara med på denna resa, i synnerhet den fas som bolaget just nu befinner sig i. Just detta gjorde att jag ville ta mig an uppdraget.I bolaget kommer jag att kunna bidra med att utveckla och förbättra dialogerna med våra kunder och partners, samt att förfina vårt kunderbjudande och skapa ännu mer affärsengagemang i organisationen.", säger David Roy, Affärsutvecklingschef Raytelligence.

Frågor hänvisas till:

Raytelligence - Klas Arvidson, CEO,

[email protected]

+46 70 416 98 00

Raytelligence AB (publ)

Klammerdammsgatan 6

302 42 Halmstad

Om Raytelligence AB (publ)

Raytelligence är ett svenskt innovationsbolag, baserat i Halmstad som erbjuder produkter för övervakning av vitalparametrar, det vill säga andning, hjärtfrekvens och rörelsemönster, baserat på bolagets egen 60 GHz radarteknologi.

Nerladdningsbara filer

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted