Raytelligence beviljas patent i USA

USA: s patent- och varumärkesbyrå (USPTO) har beviljat Raytelligence det amerikanska patentnumret 15/781 594 med titeln "RADAR DETECTOR FOR MONITORING OF BODILY FUNCTIONS".

USPTO är den federala myndigheten för att bevilja patent och registrera varumärken i USA och patentet ger företaget ensamrätt till den patenterade tekniken på den amerikanska marknaden under de kommande 20 åren.

"Nordamerika är en viktig marknad för oss och därför är vi glada att också ha vårt första patent godkänt här. Detta patent är också ett bevis på att delar av vår kärnteknologi är så innovativ att den kan skyddas. Genom detta patent skyddas viktiga delar av den tekniska strategi vi arbetar mot för att erbjuda den globala marknaden unika produkter för tillsyn. Vi investerar mycket i FoU och arbetar kontinuerligt med att skydda våra innovationer på ett systematiskt sätt, detta visar att vårt hårda arbete har gett resultat. Vi har också en pågående patentansökan för EU ", säger Klas Arvidson, VD på Raytelligence

För frågor hänvisas till:

Peter Martinson, CFO Raytelligence

[email protected]

070-814 64 65

Denna information är sådan som Raytelligence AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 30 juli 2021 kl. 11.00 CET.

Raytelligence AB (publ)

Klammerdammsgatan 6

302 42 Halmstad

Om Raytelligence AB (publ)

Raytelligence är ett svenskt innovationsbolag, baserat i Halmstad som erbjuder produkter för övervakning av vitalparametrar, det vill säga andning, hjärtfrekvens och rörelsemönster, baserat på bolagets egen 60 GHz radarteknologi.

Nerladdningsbara filer

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted