Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

Finans- och transaktionschef Sofia Folstad slutar på Studentbostäder i Norden

Sofia Folstad lämnar rollen som finans- och transaktionschef på Studentbostäder i Norden AB (publ) ("SBS").

- Sofia har varit finans- och transaktionschef sedan början på 2021 och varit en del av ett fantastiskt team som har åstadkommit en imponerande tillväxtresa. Jag vill tacka Sofia för hennes insatser och önskar henne all lycka, säger Rebecka Eidenert, VD på Studentbostäder i Norden.

Sofia Folstad gör sin sista arbetsdag på Studentbostäder i Norden den 31 maj.

För ytterligare information, vänligen kontakta
Rebecka Eidenert, VD Studentbostäder i Norden
[email protected] 
+46 (0) 70 786 54 54

Om Studentbostäder i Norden
SBS äger, förvaltar och utvecklar studentbostäder i långsiktiga partnerskap med kommuner, regioner och högskolor. Vi erbjuder prisvärda studentboenden av hög kvalitet och en helt digitaliserad hyreshantering. Vår ambition är att bli Nordens ledande studentbostadsbolag och det givna valet för studenter på väg mot sitt drömyrke.

Denna information är sådan information som Studentbostäder i Norden AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2023-05-25 09:15 CEST.

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted