Precio Fishbone tecknar avtal med Trafikverket för att utveckla IT-lösningen Systemstöd Planering

Avtalet avser ett IT-system för långsiktig och kortsiktig planering av åtgärder i transportsystemet. Systemstödet ska bidra till en gemensam samordnad plan för alla investerings- och underhållsåtgärder som ska genomföras de kommande 3-4 åren. Avtalet inkluderar även applikationsförvaltning under en tioårsperiod.

Avtalsvärdet beräknas till cirka 42,5 MSEK.

Denna information är sådan information som Precio Fishbone AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 11 juli 2016 kl. 15:30 CET.

För mer information kontakta
Christer Johansson, VD Precio Fishbone, 073-078 80 40

Om Precio Fishbone AB:

Precio Fishbone AB är ett konsult- och systemutvecklingsföretag och har tillsammans med dotterbolaget Precio Fishbone Systems drygt 200 medarbetare i Borlänge, Eskilstuna, Göteborg, Malmö, Stockholm, Västerås, Växjö, Örebro samt London och Ho Chi Minh City i Vietnam.

Företaget är listat på Nasdaq Stockholm First North Premier och Consensus Asset Management AB är bolagets Certified Adviser. Precio Fishbone utvecklar produkter, paketerade och skräddarsydda IT-lösningar där förståelse för kundens verksamhet är en lika viktig utgångspunkt som ingenjörsmässighet och teknik. På så sätt skapar vi affärsnytta, kostnadseffektivitet och verkligt värde för våra kunder. Vårt engagemang, vår erfarenhet och vår uttalade specialistkompetens tillsammans med det mindre företagets snabbhet och flexibilitet gör oss till en mycket effektiv och strategisk partner till våra kunder. Vi är Microsoft Gold Partner inom fyra områden och Silver Partner inom ytterligare två.

Företagets webbplats är www.preciofishbone.se


Om Precio Fishbone

Precio Fishbone är ett konsult- och systemutvecklingsföretag.

Webbplats
www.preciofishbone.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Precio Fishbone via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Premier Growth Market Kortnamn PRCO-B ISIN-kod SE0000141137 Certified Adviser Carnegie Investment Bank