Uppdaterad information kring Papillys avsiktsförklaring om eventuellt förvärv av My-E-Health

Papilly har via pressmeddelande den 20 november 2020, meddelat att bolaget ingått avsiktsförklaring om förvärv av My-E-Health och att en eventuell transaktion beräknas ske i slutet av januari 2021.

Processen kring det eventuella förvärvet av e-hälsovårdgivaren My-E-Health fortgår och beräknas vara klar innan februari månads utgång, meddelar Papillys styrelseordförande Sverker Littorin.

För ytterligare information, kontakta:

Sverker Littorin, styrelseordförande, info@papilly.com

Tel: 070-875 53 09

Papilly har som affärsidé att utveckla och tillhandahålla forskningsbaserade helhetslösningar, som hjälper arbetsgivare och privatpersoner att effektivt förebygga och minska stressrelaterad psykisk ohälsa. Bolagets mission är att med stöd i forskning utveckla och tillhandahålla tjänster och digitala program, för att hjälpa människor att nå ökat välmående och förbättrad livskvalitet. Tjänsterna är utvecklade i samverkan med ledande forskare från Karolinska Institutet. Bolagets aktie är noterat vid NASDAQ First North Growth Market.Papilly erhåller observationsstatus med anledning av det avsedda förvärvet av Bonzun Health Information AB

Papilly erhåller observationsstatus med anledning av det avsedda förvärvet av Bonzun Health Information AB. Samtidigt meddelar Bolaget att detta är en normal åtgärd från Nasdaq och att aktien kommer att fortsätta att handlas som tidigare dvs köpas och säljas på vanligt vis.

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
SE-102 45 Stockholm, Sweden

08-692 21 90

Om beQuoted