REGMAR

STYRELSEN FÖRESLÅR 80% SÄKERSTÄLLD FÖRETRÄDESEMISSION

Styrelsen för Papilly har beslutat kalla till en extra bolagsstämma den 27 mars 2020, där styrelsen föreslår stämman att fatta beslut om att genomföra en företrädesemission för att Papilly ska fortsätta satsa på utvecklingen och marknadsföringen av sin plattform för förebyggande av psykisk ohälsa. Styrelsen kommer även föreslå stämman att fatta beslut om ändring av bolagsordningen, samt nedsättande av aktiekapitalet.

Företrädesemissionen är säkerställd till ca 80% genom teckningsförbindelser och emissionsgarantier. Villkoren i sammandrag som kommer föreslås är enligt nedan.

  • Antal aktier: nyemission av 251 885 464 aktier.
  • Emissionsvolym: ca 15,1 MSEK, varav ca 12 MSEK säkerställd genom teckningsförbindelser om ca 5 MSEK ochemissionsgaranti om 7 MSEK.
  • Teckningskurs: 0,06 kr/aktie.
  • Villkor: den som på avstämningsdagen 3 april 2020 är registrerad som ägare av aktie erhåller 2 teckningsrätter. Det krävs 3 teckningsrätter för att teckna 1 aktie.
  • Teckningstid: 7-22 april 2020.
  • Bolagets aktiekapital kan ökas med högst 1 259 427,32 kronor.

Vidare kommer styrelsen att föreslå en nedsättning av aktiekapitalet med 17 002 268,87 kr för täckande av förlust. Minskningen av aktiekapitalet föreslås ske utan indragning av aktier.

För ytterligare information:

Sverker Littorin, Styrelseordförande

Tel: 070-875 53 09

E-post: [email protected]

Kontaktinformation Certified Adviser

Eminova Fondkommission AB

Tel: 08-684 211 10

E-post: [email protected]

Informationen i denna rapport är sådan som Papilly AB (publ), 556884-9920, är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 25 februari 2020 klockan 20:15 CET. Bolagets aktie är noterat vid NASDAQ First North Growth Market. Bolagets Certified Adviser är Eminova FK.

Papilly

Papilly har som affärsidé att utveckla och tillhandahålla forskningsbaserade helhetslösningar, som hjälper arbetsgivare och privatpersoner att effektivt förebygga och minska stressrelaterad psykisk ohälsa. Bolagets mission är att med stöd i forskning utveckla och tillhandahålla tjänster och digitala program, för att hjälpa människor att nå ökat välmående och förbättrad livskvalitet. Utvecklingen av tjänsterna sker i samverkan med ledande forskare från Karolinska Institutet. Genom effektiva metoder och lättillgängliga digitala program ska Papilly skapa bestående förändring som ger ökat välmående och förbättrad livskvalitet. Bolagets aktie är noterat vid NASDAQ First North Growth Market.


Om Bonzun

Bonzuns affärsidé är att tillgängliggöra evidensbaserad information med hjälp av digitala tjänster för att förebygga ohälsa och bidra till ökat välmående.

Webbplats
www.bonzun.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Bonzun via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn BONZUN ISIN-kod SE0017082506 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Håkan Johansson tf Vd [email protected] 070 478 31 49