PAPILLY VÄLJER BRANDBEE HOLDING AB FÖR DIGITAL MARKNADSFÖRING

Genom att lägga mer tyngd på sin mekaniska försäljning tar Papilly nästa steg i sin försäljningsstrategi och anlitar bolaget Brandbee som partner för digital marknadsföring. Uppdraget innefattar strategi, innehållsproduktion, leadsgenerering, medieköp samt kampanjoptimering.

"Papilly ser fram emot samarbetet med Brandbee och känner stort förtroende för deras arbete och kompetens inom digital marknadsföring. Aldrig har stress varit så närvarande och behovet av effektiva verktyg, för självledarskap till bättre hälsa, så nödvändigt. Det viktiga uppdraget för Brandbee blir nu att både öka varumärkeskännedomen och skapa fler affärer för Papilly", säger Maria Kullman, VD Papilly.

"Vi på Brandbee är otroligt stolta över att få detta förtroende att hjälpa Papilly med digital marknadsföring. Att dessutom arbeta med en sådan bra tjänst som hjälper människor i livet både på lång och kort sikt känns extra bra, inte minst i dessa tider", säger Magnus Clarenbring, VD Brandbee.


För ytterligare information:

Maria Kullman, VD

maria.kullman@papilly.com

Tel: 070-450 88 98

Papilly har som affärsidé att utveckla och tillhandahålla forskningsbaserade helhetslösningar, som hjälper arbetsgivare och privatpersoner att effektivt förebygga och minska stressrelaterad psykisk ohälsa. Bolagets mission är att med stöd i forskning utveckla och tillhandahålla tjänster och digitala program, för att hjälpa människor att nå ökat välmående och förbättrad livskvalitet. Tjänsterna är utvecklade i samverkan med ledande forskare från Karolinska Institutet. Bolagets aktie är noterat vid NASDAQ First North Growth Market.

Nerladdningsbara filer

KOMMUNIKÉ FRÅN ÅRSSTÄMMA I PAPILLY AB (PUBL)

Årsstämma hölls i Papilly AB den 9 juni 2020, varvid följande beslut fattades:


PAPILLY VÄSSAR SINA ERBJUDANDEN MED ANLEDNING AV COVID-19

Med rådande pandemi har behovet av tjänster som hjälper människor med sin mentala hälsa blivit mycket efterfrågat. För att möta denna efterfrågan har Papilly tagit fram tre starka erbjudanden av sina tjänster inom självledarskap och stresshantering.


KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I PAPILLY AB

Aktieägare i Papilly AB (publ) kallas härmed till årsstämma tisdag 9 juni 2020 kl. 11:00 i bolagets lokaler på Tullvaktsvägen 2, 115 56 Stockholm.


FÖRETRÄDESEMISSIONEN TECKNAD TILL 85%

Papillys företrädesemissionen avslutades den 22 april 2020 och tecknades till 85%, vilket innebär att bolaget tillförs ca 12,8 MSEK före emissionskostnader.PAPILLY AB INGÅR SAMARBETSAVTAL MED FYSIOTEST EUROPA AB

Papilly har ingått ett samarbetsavtal med Fysiotest Europa AB för att bredda sitt utbud inom förebyggande hälsoinsatser.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted