Papilly och Paragon Nordic AB ingår avtal

Papilly har idag ingått avtal för leverans av det preventiva Stressprogrammet till Paragon Nordic AB.

Avtalet är ett resultat av en längre dialog med personalavdelningen för Paragon som nu fattat beslut om att testa programmet.

Avtalsvärdet är 50.000 Kronor

"- Det är fantastiskt roligt att vi fått förtroendet att leverera vårt program till Paragon Nordic AB - 

Paragon är den första kunden för oss inom tillverkande industri och därmed ett nytt marknadssegment" säger Peter Ekmark VD- Papilly AB" 

"Det ska bli spännande att få arbeta med Papilly och deras program kring stresshantering eller tidshantering som jag gärna vill kalla det."

Jag har stora förväntningar på att det kommer att bidra positivt till alla duktiga medarbetares uppfattning om tid och prioriteringar - både på arbetet och privat" - säger Ulrika Lidman, Head of Finance & HR - Paragon Nordic AB

För ytterligare information:
Peter Ekmark
Tel +46 707104844
E-post: [email protected]

Carsten Friberg
Tel +46 730920244
E-post: [email protected]

Denna information är sådan information som Papilly AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 4 december 2017 kl. 08.30 CET. Bolagets aktie är noterad vid NASDAQ First North. Bolagets Certified Adviser är Eminova FK.

Papilly
Papillys interaktiva och banbrytande program utvecklas i samarbete med ledande forskare och experter från bland annat Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet. Syftet är att skapa lättillgängliga och effektiva verktyg som förebygger stress och ökar välmåendet. Genom Papillys vetenskapligt utprövade webb-program kan stressrelaterad ohälsa effektivt förebyggas vilket bidrar till välmående medarbetare, minskade kostnader och ökad lönsamhet. 


Om Bonzun

Bonzuns affärsidé är att tillgängliggöra evidensbaserad information med hjälp av digitala tjänster för att förebygga ohälsa och bidra till ökat välmående.

Webbplats
www.bonzun.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Bonzun via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn BONZUN ISIN-kod SE0017082506 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Håkan Johansson tf Vd [email protected] 070 478 31 49