Papilly har erhållit garantiåtaganden motsvarande 89 procent

Inför den planerade företrädesemissionen i Papilly, villkorad av godkännande vid extra bolagsstämma den 4 maj 2018, har styrelsen i Papilly mottagit garantiåtaganden om 17 miljoner kronor. Garantiåtagandena är i linje med styrelsens målsättning och innebär att företrädesemissionen är säkerställd till 89 procent.

 Garanterna erhåller ersättning i form av aktier till teckningskursen, endera genom att man tecknar i företrädesemissionen, eller i det fall emissionen fulltecknats, genom en av styrelsen med stöd av bemyndigande beslutad riktad nyemission, efter teckningstidens utgång den 30 maj 2018.

Erbjudandet i företrädesemissionen omfattar som högst 146 788 152 aktier till teckningskurs 0,13 kronor per aktie. Vid fulltecknad emission tillförs bolaget högst 19 082 459,76 kronor före emissionskostnader. Fullständiga villkor för emissionen återfinns i kallelse till extra bolagsstämma på bolagets webbplats, som publicerades den 4 april 2018. 

2018-04-13

För ytterligare information:
Carl-Viggo Östlund, styrelseordförande
0727-174301
E-post: [email protected]

Papilly
Papillys interaktiva och banbrytande program utvecklas i samarbete med ledande forskare och experter från bland annat Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet. Syftet är att skapa lättillgängliga och effektiva verktyg som förebygger stress och ökar välmåendet. Genom Papillys vetenskapligt utprövade webb-program kan stressrelaterad ohälsa effektivt förebyggas vilket bidrar till välmående medarbetare, minskade kostnader och ökad lönsamhet.

Denna information är sådan information som Papilly AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 13 april 2018 kl. 15.00 CET. Bolagets aktie är noterad vid NASDAQ First North. Bolagets Certified Adviser är Eminova FK.


Om Bonzun

Bonzuns affärsidé är att tillgängliggöra evidensbaserad information med hjälp av digitala tjänster för att förebygga ohälsa och bidra till ökat välmående.

Webbplats
www.bonzun.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Bonzun via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn BONZUN ISIN-kod SE0017082506 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Håkan Johansson tf Vd [email protected] 070 478 31 49