Papilly förstärker med erfaren försäljningschef

För att intensifiera och förstärka försäljningsinsatserna samt möta marknadens behov i spåren av pandemin har Papilly rekryterat Jan Villars som ansvarig för att utveckla försäljningen i bolaget.

Jan har över 30 års erfarenhet av försäljning inom olika branscher, och många års erfarenhet av att skapa förtroendeingivande kundrelationer från sin tid på Swedbank. Närmast kommer Jan från Veterankraft där han byggt upp goda relationer med många bolag. Jan tillträder sin tjänst den 1 april.

Med en erfaren och professionell person som Jan Villars kommer Papilly att stå stark för en alltmer positiv marknad. Med egna erfarenheter från att starta och driva bolag har han ett driv och den entreprenörsanda som Papilly är ute efter. Under året som gått har bolaget med anledning av många uteblivna försäljningsmöten, lagt mycket fokus på att istället skapa framtida leads. Vår övertygelse är nu att Jan genom sin tidigare arbetslivserfarenhet, breda kontaktnätverk och strategiska tänk driver avsluten i mål och skapar nya fruktbara affärer, säger Papillys VD Maria Kullman.

För ytterligare information:

Maria Kullman, VD

maria.kullman@papilly.com

Tel: 070-450 88 98

Papilly har som affärsidé att utveckla och tillhandahålla forskningsbaserade helhetslösningar, som hjälper arbetsgivare och privatpersoner att effektivt förebygga och minska stressrelaterad psykisk ohälsa. Bolagets mission är att med stöd i forskning utveckla och tillhandahålla tjänster och digitala program, för att hjälpa människor att nå ökat välmående och förbättrad livskvalitet. Tjänsterna är utvecklade i samverkan med ledande forskare från Karolinska Institutet. Bolagets aktie är noterat vid NASDAQ First North Growth Market.

Nerladdningsbara filerPapilly erhåller observationsstatus med anledning av det avsedda förvärvet av Bonzun Health Information AB

Papilly erhåller observationsstatus med anledning av det avsedda förvärvet av Bonzun Health Information AB. Samtidigt meddelar Bolaget att detta är en normal åtgärd från Nasdaq och att aktien kommer att fortsätta att handlas som tidigare dvs köpas och säljas på vanligt vis.

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
SE-102 45 Stockholm, Sweden

08-692 21 90

Om beQuoted