REG

PAPILLY AB INGÅR SAMARBETSAVTAL MED FYSIOTEST EUROPA AB

Papilly har ingått ett samarbetsavtal med Fysiotest Europa AB för att bredda sitt utbud inom förebyggande hälsoinsatser.

Samarbetet innebär att Fysiotest kommer att erbjuda Papillys digitala program och övriga tjänster inom stresshantering i sitt utbud. Fysiotest är en modern företagshälsovård som analyserar hälsa utifrån fysisk aktivitet, kost, återhämtning och andra livsstilsrelaterade faktorer i förebyggande och prestationshöjande syfte. Avtalet är ett resultat av en längre dialog mellan båda parter och förväntas generera ömsesidiga betydande intäkter.

"Vi är oerhört glada för samarbetet med Fysiotest, då vi båda delar visionen att hjälpa människor och företag till ett ökat välmående genom förebyggande hälsoinsatser. Genom samarbetet breddar bolaget sitt utbud och positionering som hälsoföretag. Papilly når därmed ett nytt och spännande marknadssegment," säger Maria Kullman VD för Papilly AB.

"Vi på Fysiotest är mycket glada att få samarbeta med Papilly som skapar stort mervärde för företag och privatpersoner genom sina forskningsbaserade helhetslösningar mot stress. Papillys utbud av tjänster kompletterar Fysiotests sjukdomsförebyggande livsstilstestning och -coaching på ett modernt och enkelt sätt med unika och digitala lösningar," säger Sami Seppänen VD för Fysiotest AB

För ytterligare information:

Maria Kullman, VD

Tel: 070-450 88 98

E-post: [email protected]

Kontaktinformation Certified Adviser

Eminova Fondkommission AB

Tel: 08-684 211 10

E-post: [email protected]

Papilly

Papilly har som affärsidé att utveckla och tillhandahålla forskningsbaserade helhetslösningar, som hjälper arbetsgivare och privatpersoner att effektivt förebygga och minska stressrelaterad psykisk ohälsa. Bolagets mission är att med stöd i forskning utveckla och tillhandahålla tjänster och digitala program, för att hjälpa människor att nå ökat välmående och förbättrad livskvalitet. Utvecklingen av tjänsterna sker i samverkan med ledande forskare från Karolinska Institutet. Genom effektiva metoder och lättillgängliga digitala program ska Papilly skapa bestående förändring som ger ökat välmående och förbättrad livskvalitet. Bolagets aktie är noterat vid NASDAQ First North Growth Market.


Om Bonzun

Bonzuns affärsidé är att tillgängliggöra evidensbaserad information med hjälp av digitala tjänster för att förebygga ohälsa och bidra till ökat välmående.

Webbplats
www.bonzun.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Bonzun via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn BONZUN ISIN-kod SE0017082506 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Håkan Johansson tf Vd [email protected] 070 478 31 49