OLOF HERMELIN NY CFO I PAPILLY AB

Papilly meddelar att Olof Hermelin tillträder som ny CFO för bolaget med start den 1 februari. Olof är civilekonom med examen från Uppsala universitet och har lång erfarenhet av olika ledande befattningar inom finansområdet, även i noterade bolag, som Exalt och SENS Sustainable Energy Solution Sweden AB.

Olof efterträder bolagets nuvarande CFO Hans Hägg som lämnar sitt uppdrag för att gå vidare till annan verksamhet. Hans har varit delaktig i rekryteringsprocessen och kommer att stå till bolagets förfogande under en övergångsperiod.

- Vi är mycket glada över att kunna knyta en erfaren och kompetent person som Olof Hermelin till Papilly för att fortsätta det utmärkta arbete som Hans Hägg har utfört. Hans har fokuserat på att utveckla bolagets arbete med kontroll över kostnader och finanser och när han nu lämnar sitt uppdrag är det ett betydligt starkare bolag han lämnar efter sig. Hans har dessutom varit en mycket uppskattad medarbetare, säger bolagets VD Maria Kullman.

För mer information:

Maria Kullman

VD/CEO

maria.kullman@papilly.com

070 450 88 98

Papilly har som affärsidé att utveckla och tillhandahålla forskningsbaserade helhetslösningar, som hjälper arbetsgivare och privatpersoner att förebygga och minska stressrelaterad psykisk ohälsa. Tjänsterna är utvecklade i samverkan med ledande forskare från Karolinska Institutet. Bolagets mission är att med stöd i forskning utveckla och tillhandahålla tjänster och digitala program, för att hjälpa människor att nå ökat välmående och förbättrad livskvalitet. Utvecklingen av tjänsterna sker i samverkan med ledande forskare från Karolinska Institutet.

Informationen i denna rapport är sådan som Papilly AB, 556884-9920, är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 22 januari 2021 klockan 14:10 CET. Bolagets aktie är noterat vid NASDAQ First North Growth Market. Bolagets Certified Adviser är Eminova FK.

Nerladdningsbara filer

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted