Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

Bonzun inleder samarbete med Skara kommun

Bonzun och Skara kommun inleder ett samarbete för iKBT tjänsten Bonzun Evolve 

Skara kommun ligger i Västra Götalands län och har cirka 1700 anställda. Samarbetet inleds med ett pilotprojekt där en grupp anställda inom kommunen börjar använda självledarskapsprogrammet Bonzun Evolve som motverkar stress. "Skara kommun är den 4:e kommunen på kort tid som börjar använda Bonzun Evolve vilket bekräftar att vårt val att rikta in oss på kommuner fungerar väl." säger Bonnie Roupé, VD på Bonzun. Essunga kommun, Norrtälje kommun och Jokkmokks kommun är tre andra kommuner som nyligen startat piloter med Evolve för att arbeta mer preventivt och motverka stressrelaterade sjukskrivningar. 

Om Bonzun Evolve:
Evolve är ett evidensbaserat digitalt verktyg för stresshantering och självledarskap framtaget av psykologer och forskare vid Karolinska Institutet. Evolve bygger på Acceptance and Commitment Training (ACT), vilket är en vidareutveckling av den traditionella kognitiva beteendeterapin (KBT), och programmet ger användaren konkreta verktyg och strategier för att skapa ett hållbart liv. Evolve genomförs med dator eller mobil under totalt åtta sessioner som var och en tar cirka 30 minuter i anspråk. 

Bonzun AB är godkänt av Försäkringskassan som anordnare av arbetsplatsinriktat rehabiliteringsstöd. Det är Försäkringskassans utökade satsning för att förebygga och förkorta sjukfrånvaro och där arbetsgivare kan få tillbaka hälften av kostnaden för olika former av stödinsatser.

För ytterligare information:
Bonnie Roupé, VD

Tel: 08-611 51 00
E-post: [email protected]

Om Bonzun
Bonzun grundades 2012 av Bonnie Roupé med visionen att tillgängliggöra evidensbaserad medicinsk information på ett lättförståeligt sätt till allmänheten genom smarta digitala verktyg. Bonzuns första tjänst, den virtuella barnmorskan som lanserades 2014, har hjälpt miljontals kvinnor att känna sig trygga under sina graviditeter. Nästa produkt att lanseras var Bonzun IVF, en personlig IVF-app som utvecklats specifikt för att minska stress och ångest samt öka chanserna att lyckas med en fertilitetsbehandling. En viktig del av Bonzun idag är det interaktiva digitala programmet Evolve som säljs till företag och organisationer i hela Sverige. Evolve bygger självledarskap och lär ut strategier för att hantera stress, programmet är utvecklat av forskare & psykologer på Karolinska Institutet med syftet att bibehålla en god arbetsmiljö och välmående medarbetare.

För mer information, vänligen besök: www.bonzun.com

Bonzuns aktie handlas under kortnamnet BONZUN på Nasdaq First North Growth Market och bolagets Certified Adviser är G&W Fondkommission.

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted