Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

Bonzun inleder samarbete med Avesta kommun

Bonzun och Avesta kommun inleder ett samarbete där en grupp anställda inom kommunen börjar använda självledarskapsprogrammet Bonzun Evolve som förebygger stress.

Avesta kommun ligger i Dalarnas län och har cirka 1800 anställda. Skara kommun, Essunga kommun, Norrtälje kommun och Jokkmokks kommun är fyra andra kommuner som inom kort tid inlett samarbete med Bonzun för att arbeta mer preventivt och motverka stressrelaterade sjukskrivningar.  "Vi är glada att så många kommuner väljer att börja arbeta med oss, det är roligt att kunna göra skillnad" säger Bonnie Roupé, VD på Bonzun. 

För ytterligare information:
Bonnie Roupé, VD

Tel: 08-611 51 00

E-post: [email protected]

Om Bonzun
Bonzun grundades 2012 av Bonnie Roupé med visionen att tillgängliggöra evidensbaserad medicinsk information på ett lättförståeligt sätt till allmänheten genom smarta digitala verktyg. Bonzuns första tjänst, den virtuella barnmorskan som lanserades 2014, har hjälpt miljontals kvinnor att känna sig trygga under sina graviditeter. Nästa produkt att lanseras var Bonzun IVF, en personlig IVF-app som utvecklats specifikt för att minska stress och ångest samt öka chanserna att lyckas med en fertilitetsbehandling. En viktig del av Bonzun idag är det interaktiva digitala programmet Evolve som säljs till företag och organisationer i hela Sverige. Evolve bygger självledarskap och lär ut strategier för att hantera stress, programmet är utvecklat av forskare & psykologer på Karolinska Institutet med syftet att bibehålla en god arbetsmiljö och välmående medarbetare.

För mer information: www.bonzun.com

Bonzuns aktie handlas under kortnamnet BONZUN på Nasdaq First North Growth Market och bolagets Certified Adviser är G&W Fondkommission.Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted