Bonzun har ingått avtal med KTH och Transportföretagen för tjänsten Bonzun evolve

Kungliga Tekniska Högskolan och Transportföretagen har ingått avtal med Bonzun att tillhandahålla tjänsten Bonzun evolve till en del av sina anställda inledningsvis. Bonzun evolve är ett forskningsbaserat digitalt program i 8 steg som ger deltagarna förutsättningar till ett bättre självledarskap. Programmet med dess åtta sessioner hjälper individer att hantera stress men också att steg för steg växa och utvecklas till en bättre version av sig själv. Ordet evolve symboliserar att stegvis utvecklas som individ, i sitt ledarskap, som medlem i en grupp, i ett företag.

Bonnie Roupé, VD för Bonzun: "Under pandemin har, hur och var vi arbetar förändrats och detta innebär större eller mindre förändringar för både enskilda individer och grupper i arbetslivet. Denna typ av förändringar kan påverka människor i både positiv och negativ bemärkelse, oavsett så är det bra att ha verktyg för att handskas med nya situationer och konstellationer på arbetet. Ledarskaps- och utvecklingsprogram har alltid haft en plats på en arbetsplats, det är självklart alltid viktigt att man ger sina anställda möjligheten att utvecklas och bli ännu bättre versioner av sig själva, men nu kan behovet vara ännu större. Vi ser ett ökat intresse kring Bonzun evolve och det är vi givetvis glada för, det är ett fantastiskt program och vi har många nöjda kunder idag och tror många fler framöver."

För ytterligare information:

Håkan Johansson, Styrelseordförande
Tel: 070 478 31 49
E-post: [email protected]

Bonnie Roupé, VD
Tel: 073-414 91 49
E-post: [email protected]

Bonzun

Bonzun grundades 2012 av Bonnie Roupé med visionen av att tillgängliggöra evidensbaserad medicinsk information på ett förståeligt och smart sätt till allmänheten. Bonzuns första tjänst, den virtuella barnmorskan som lanserades 2014, har hjälpt miljontals kvinnor att känna sig trygga under sina graviditeter. I slutet av 2019 släpptes Bonzun IVF, en personlig IVF-app som utvecklats specifikt för att minska stress och ångest samt öka chanserna att lyckas med en fertilitetsbehandling. Företagets senaste tillskott, Bonzun evolve, är ett interaktivt digitalt program som stöder självutveckling och hantering av stress genom beteendeterapi.

För mer information, vänligen besök: www.bonzun.com

Bonzuns aktie handlas under kortnamnet BONZUN på Nasdaq First North Growth Market och bolagets Certified Adviser är G&W Fondkommission: telefon: +46 (0)8 503 000 50, e-mail: [email protected].

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted