Beslut från extra bolagsstämma 21 februari 2017

Extra bolagsstämma har beslutat att Papilly AB (publ) ska genomföra nyemission av aktier med företrädesrätt för befintliga aktieägare.

Företrädesemission
Emissionen omfattar högst 4 008 816 aktier, innebärande en ökning av aktiekapitalet med högst 501 101,97 kronor och kan inbringa bolaget 9 220 276,80 kronor vid full teckning.

Nyemissionen täcks av emissionsgarantier till ett belopp av 6,0 MSEK.

Avstämningsdag
Avstämningsdag hos Euroclear Sweden AB ("Euroclear") för fastställande av vem som ska erhålla teckningsrätter i emissionen är den 28 februari 2017. Sista dag för handel i Bolagets aktie inklusive rätt att erhålla teckningsrätter är den 24 februari 2017. Första dag för handel i Bolagets aktie exklusive rätt att erhålla teckningsrätter är den 27 februari 2017.

Teckningstid
Teckning av aktier ska ske under perioden från och med den 2 mars 2017 till och med 16 mars 2017. Styrelsen i Bolaget äger rätt att förlänga teckningstiden. Styrelsen äger inte rätt att avbryta emissionen efter det att teckningstiden har påbörjats.

Handel i Teckningsrätter och BTA
Handel med teckningsrätter äger rum på Nasdaq First North under perioden från och med den 2 mars 2017 till och med den 14 mars 2017. Banker och värdepappersinstitut med erforderliga tillstånd står till tjänst vid förmedling av köp och försäljning av teckningsrätter. Handel med BTA äger rum på Nasdaq First North från och med den 2 mars 2017 fram till dess att emissionen registrerats hos Bolagsverket och omvandlingen från BTA till aktier sker. Sista dag för handel kommer att kommuniceras ut genom ett marknadsmeddelande. Ingen särskild avisering skickas ut från Euroclear i samband med omvandlingen.

Teckningskurs
Teckningskursen är 2,30 kronor per aktie. Inget courtage kommer att tas ut.

Bemyndigande
Stämman beslutade dessutom att bemyndiga styrelsen att, vid ett eller flera tillfällen, under tiden fram till nästkommande årsstämma, med eller utan företrädesrätt för aktieägarna, besluta om nyemission av aktier, emission av konvertibler och teckningsoptioner. Emissionsbeslutet ska kunna ske mot kontant betalning och/eller med bestämmelse om apport eller kvittning eller att aktie ska kunna tecknas med andra villkor. Styrelsen har enbart rätt att med stöd av detta bemyndigande besluta om nyemission som enskilt, eller i förening med tidigare beslut om som styrelsen fattat med stöd av detta bemyndigande, inte medför en större aktieutspädning än 10 procent. Aktieutspädningen ska räknas utifrån det aktieförhållande som råder i bolaget när den nyemissionen som föreslås på bolagsstämman slutförts och registrerats.

2017-02-22

Med vänlig hälsning,
Styrelsen i Papilly AB (publ)

För ytterligare information:
Gerhard Larsson, ordförande
Tel: 070-517 17 18
E-post: [email protected]

Erik Lissner, VD
Tel: 070-657 00 42
E-post: [email protected]

Om Papilly
Papilly är ett innovationsdrivet hälsoföretag som i samarbete med ledande forskare och experter från Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet utvecklar digitala tjänster som förebygger psykisk ohälsa. Bolagets vision är att genom vetenskapligt utprövade och lättillgängliga program minska stressrelaterad ohälsa på och utanför arbetet och därigenom förbättra människors välmående och livskvalitet. Papilly AB (publ) är skyldigt att offentliggöra informationen i detta pressmeddelande enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 22 feb 2017, klockan 08:00 svensk tid (CET). Aktien handlas på NASDAQ OMX First North med kortnamnet PAPI. Eminova Fondkommission AB är bolagets Certified Advisor.


Om Bonzun

Bonzuns affärsidé är att tillgängliggöra evidensbaserad information med hjälp av digitala tjänster för att förebygga ohälsa och bidra till ökat välmående.

Webbplats
www.bonzun.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Bonzun via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn BONZUN ISIN-kod SE0017082506 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Håkan Johansson tf Vd [email protected] 070 478 31 49