Verksamhet

PaperTale har utvecklat en plattform med samma namn, baserad på Blockchain-teknik, som möjliggör för konsumenter att med sin smartphone skanna en produkt och erhålla information om produktens miljöpåverkan, hela leveranskedjan och tillverkningsmetoder/materialval, vilka som tillverkat produkten med mera. Visionen är att tekniken ska bli en ny industristandard, vilket skulle möjliggöra för oss konsumenter att välja produkter utefter ett hållbarhetstänk - och därmed pusha företag att på allvar arbeta mer hållbart. Tänk att redan i butiken kunna skanna olika produkter och ställa dem mot varandra utifrån kriterier som normalt inte är kända för konsumenter.

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted