CLEMONDO SKRIVER AVTAL MED : SMB STÄDMATERIELBOLAGET AB FÖR 6 MSEK ÖVER EN TRE ÅRS PERIOD

Clemondo Group AB (publ) ingår ett treårigt avtal med Städmaterielbolaget AB (SMB) om miljövänliga städ- och hygienprodukter från varumärket Liv. Värdet på avtalet uppskattas till 6 Mkr över en treårs period.

- För oss handlar allting om att göra vardagen enklare för våra kunder och det är viktigt att vi kan erbjuda ett komplett sortiment med kostnadseffektiva och miljövänliga städ- och hygienprodukter. Sortimentet från Liv ligger i framkant och täcker de flesta av våra kunders behov inom dessa områden, säger VD för SMB.

SMB är en av de ledande städgrossisterna i Sverige som är importörer, producenter, distributörer och återförsäljare åt ett tjugotal marknadsledande varumärken. SMB kännetecknas av sina höga servicegrad, certifierade yrkesutbildningar samt snabba leveranser från ett brett och efterfrågat sortiment. De erbjuder ett sortiment med över 3000 produkter - allt från professionella städredskap och städmaterial till miljövänliga städ- och rengöringsprodukter.

Helsingborg, 13 januari, 2021

För ytterligare information:

Jesper Svensson, VD
Telefon: 070-529 17 22
E-post: [email protected] 

Jesper Friis-Jespersen, CFO
Telefon: 076-611 75 41
E-post: [email protected] 

Clemondo Group AB är en nordiskt verksam kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings- och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. Aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market och handlas under kortnamnet CLEM. Västra Hamnen Corporate Finance är Clemondos certified adviser, kontakt [email protected], +46 40-200 250. Clemondo Group AB (publ), 556792-0193. För ytterligare information se www.clemondo.se


Om Clemondo

Clemondo erbjuder hållbara och effektiva helhetslösningar för rengöring och hygien, med produkter som alltid behövs oavsett konjunktur. Under tre varumärken utvecklar, tillverkar och marknadsför Clemondo egna rengöringsprodukter vid bolagets anläggning i Helsingborg.

Webbplats
www.clemendo.se
Bransch
Kemikalier

Prenumerera

Få löpande information från Clemondo via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CLEM ISIN-kod SE0005504669 Certified Adviser Carnegie Investment Bank

IR-Kontakt

Jesper Svensson IR-kontakt [email protected] +46 70 529 17 22