CLEMONDO INLEDER SAMARBETE MED DIN BIL SVERIGE OM HÅLLBAR FORDONSVÅRD

Clemondo Group AB (publ) har tecknat ett två-årigt avtal med Din Bil Sverige gällande miljövänliga och effektiva fordonsvårdsprodukter från varumärket Greenium. Samarbetet inleds mot bakgrund av Din Bils ständiga förbättringar för att minska miljöpåverkan i alla led, där hållbar fordonsvård är en viktig del. Avtalet träder i kraft omgående och ordrar sker på löpande basis.

"Avtalet med Din Bil är ett styrkebevis för vår satsning på vegetabilisk och miljövänlig fordonsvård. Vår högsta prioritet är att vara en långsiktig partner som kan hjälpa våra kunder att växa genom hållbara affärer. Vi är därför mycket glada över att få möjligheten att utveckla vårt samarbete med Din Bil i den här riktningen, säger Sören Hofgaard, marknadsområdeschef Fordon hos Clemondo.

Avtalet med Din Bil sträcker sig över två år och innebär i korthet att Clemondo får möjlighet att leverera ett komplett sortiment av Greenium till Din Bils samtliga anläggningar i Sverige. Inköpsbesluten kommer löpande att fattas av respektive anläggning under perioden. Din Bil har sedan tidigare ett samarbete med Clemondo gällande inköp av andra fordonsvårdsprodukter från Lahega.

"Vi arbetar på bred front för att Din Bil ska vara ledande inom hållbar mobilitet. De samarbetspartners som vi väljer behöver därför ha höga hållbarhetsambitioner som hjälper oss att bli bättre. Vi valde Clemondo och Greeenium eftersom fordonsvårdsprodukterna är vegetabiliska och skonsamma. Samtidigt är produkterna effektivare än petroleumbaserade alternativ och bidrar till en hälsosam arbetsmiljö för våra anställda. Clemondo är en inspirerande och kunnig partner som hjälper oss i vår strävan mot att på sikt bli klimatneutrala, säger Hanna Skoog, miljösamordnare hos Din Bil Sverige.

Din Bil Sverige är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH, med anläggningar som representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna Stockholm, Göteborg och Syd.

Läs mer om Greenium på Clemondos hemsida: https://www.clemondo.se/greenium/lahega

Helsingborg, 24 juni 2021

Jesper Svensson, VD
Telefon: 070-529 17 22
E-post: [email protected]

Sören Hofgaard, marknadsområdeschef Fordon
Telefon: 073-420 57 01
E-post: [email protected]

Clemondo Group AB är en nordiskt verksam kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings- och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. Aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market och handlas under kortnamnet CLEM. Västra Hamnen Corporate Finance är Clemondos certified adviser, kontakt [email protected], +46 40-200 250. Clemondo Group AB (publ), 556792-0193. För ytterligare information se www.clemondo.se


Om Clemondo

Clemondo erbjuder hållbara och effektiva helhetslösningar för rengöring och hygien, med produkter som alltid behövs oavsett konjunktur. Under tre varumärken utvecklar, tillverkar och marknadsför Clemondo egna rengöringsprodukter vid bolagets anläggning i Helsingborg.

Webbplats
www.clemendo.se
Bransch
Kemikalier

Prenumerera

Få löpande information från Clemondo via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CLEM ISIN-kod SE0005504669 Certified Adviser Carnegie Investment Bank

IR-Kontakt

Jesper Svensson IR-kontakt [email protected] +46 70 529 17 22