Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

Nordic Tech Fund stänger emission och presenterar nytt NAV.

Nordic Tech Fund AB (publ) ökar på kassan med 3 440 000 SEK som ett led i fondens löpande kapitalanskaffning. Nytt NAV (Net Asset Value) i samband med detta är 1,019 SEK.

Christian Björkman, VD Nordic Tech Fund Group AB

M: +46 (0)706-36 45 12

[email protected]

Om Nordic Tech Fund.

Nordic Tech Fund är en riskkapitalfond som investerar i svenska onoterade techbolag. Fonden är noterad på NGM och är öppen för alla att investera i. Nordic Tech Fund har idag innehav i nio techbolag inom AI, spelutveckling (datorspel mm), Internet of Things och Software as a Service. Målsättningen är att växa till ca 30 portföljbolag relativt snabbt. Teamet som förvaltar fonden har många års erfarenhet av investeringar i onoterade techbolag, tillväxtresor samt att sälja och notera bolag.

Mer information finns på nordictechfund.se

Nerladdningsbara filer

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted