Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

Vinnaren av Tv programmet Football Dreamz skriver kontrakt med Hammarby IF

Vinnaren av Nexar Football AB egenutvecklade talang format Football Dreamz Loukman Farou Moussa har tecknat 1 års kontrakt med Hammarby IF.

En av Football Dreamz mest talangfulla spelare målvakten Loukman Farou Moussa 19 år från Benin och nyligen uttagen till Benin U23 landslag blir nu professionell tack vare Nexar Football och Tv programmet Football Dreamz. Under finalen av Football Dreamz 2021 imponerade Moussa stort på tränarna, Nwankwo Kanu och juryn bestående av Pachu Martinez, A-lags Scout för Real Valladolid och Mikael Hjelmberg Chefsscout Hammarby IF.

Ett mycket bra betyg till vår scouting av 28 unga talangfulla spelare till Football Dreamz där förutom Moussa ytterligare fyra spelare har blivit inbjudna till provspel av välkända europeiska klubbar. Loukman Farou Moussa marknadsvärde uppskattas idag till ca EUR 200,000 - 250,000 och ligger i paritet med Wilfred Bedfian, målvakt i Kameruns U20.

Football Dreamz har sänds på prime time i Nigerias största tv nätverk NTA. En stark start för Football Dreamz och vår förmedlar verksamhet säger Joachim Kamph, VD Nexar Group AB.

Vi ser med stor framförsikt fram emot att se Loukman Farou Moussa i vår organisation. Moussa har mycket intressanta kvalitéer och med sin längd på 1,96cm i kombination med sin snabbhet, rörlighet, explosivitet och mogna spelstil gör att vi ser en stor potential i honom. Det var fantastiskt att se Moussa kvalitéer på nära håll under inspelningen av Football Dreamz i Benin säger Mikael Hjelmberg, Chefsscout Hammarby IF.

Football Dreamz

FOOTBALL DREAMZ är Nexar Footballs nya och unika underhållningskoncept för den sportintresserade där talangutveckling och spelarmanagement står i fokus. FOOTBALL DREAMZ är en modern reality-show där unga utvalda fotbollstalanger kommer ges en möjlighet att vinna ett professionellt kontrakt med en europeisk proffsklubb. Under inspelningen kommer talangerna att drillas och utvecklas tillsammans med namnkunniga coacher, välkända professionella fotbollsspelare och legender. Mer information om Football Dreamz 2021 finns på www.football-dreamz.com eller på www.nexargroup.se

För mer information, besök www.nexargroup.se, eller kontakta:
Joachim Kamph, VD Nexar Group AB
telefon: +46 709 95 63 83, epost: [email protected]
Anders Petersen CFO Nexar Group AB
telefon +45 2620 0696, epost: [email protected]

Om Nexar

Nexar är ett globalt företag med tv-format inom fotboll, sport- och spelarmanagement med kontor i Sverige, Spanien och England. Bolaget har skapat ett antal kommersiella underhållningsformat, både för digital-Tv, tv och radio. Bolaget är listat på NGM Nordic SME.

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted