Vinnaren av Football Dreamz 2021, målvakten Loukmane Farou Moussa är uttagen till Benins A-landslag inför kvalificeringen av Africa Cup of Nations, AFCON 2023. Kvalificeringsmatch

Benins Förbundskapten, Moussa Latoundji har i veckan tagit ut vinnaren av Football Dreamz Loukmane Farou Moussa till juni månads kvalificeringsmatcher mot Senegal den 4 juni och Mozambique den 8 juni. Vi är mycket glada och stolta över att vara en viktig del i Moussas utveckling tillsammans med Hammarby IF. Vilken resa han har påbörjat! Först vinnare av Football Dreamz i augusti 2021, därefter kontrakt med Hammarby HTFF i januari 2022 följt av uttagningen till Benins A-landslag i maj 2022. Det här är bara början säger Joachim Kamph, VD Nexar Football AB.

Vi är väldigt stolta och glada över att Moussa blivit uttagen till Benins A-landslag. Han har gjort en otrolig resa på kort tid. Moussa är en underbar person att arbeta med och hans potential är fantastisk. Att han nu får möjligheten att ingå i Benins landslagstrupp och medverka i kvalificeringsmatcherna inför AFCON 2023 kommer ge honom viktig erfarenhet inför framtiden säger Hammarbys Chefsscout Mikael Hjelmberg.

För mer information, besök www.nexargroup.se, eller kontakta:
Joachim Kamph, VD Nexar Group AB
telefon: +46 709 95 63 83, epost: [email protected]
Anders Petersen CFO Nexar Group AB
telefon +45 2620 0696, epost: [email protected] 

Om Nexar

Nexar är ett globalt företag med tv-format inom fotboll, sport- och spelarmanagement

med kontor i Sverige. Bolaget har skapat ett antal kommersiella underhållningsformat, både för digital-tv, tv och radio. Bolaget är listat på NGM Nordic SME.


Om Nexar Group

Webbplats
www.nexargroup.se
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Nexar Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn NXAR ISIN-kod SE0009346109

IR-Kontakt

Joachim Kamph CEO [email protected] +46 (0)70 995 63 83