Två spelare från finalen av Football Dreamz inbjudna av Hammarby IF

Två spelare från finalen av Football Dreamz har blivit inbjudna av Hammarby IF. Det gäller U20-landslagsmeriterade vänsterbacken Sankamao Rabiou och U17-landslagsmeriterade målvakten Farou Moussa Loukmane från Benin.

Nexar Football egenutvecklade TV Format Football Dreamz skapade stort intresse under inspelningen i städerna Cotonou och Port Novo i Benin tillsammans med programledaren John Fashanu och legenden Nwankwo Kanu.

Mikael Hjelmberg, Chef Scout Hammarby IF, som medverkade i juryn i Football Dreamz och Joachim Kamph, VD Nexar Group, är mycket nöjda med kvalitén på utvalda spelare som kämpade om att vinna ett professionellt kontrakt med en europeisk klubb. 28 spelare blev efter 10 intensiva träningsdagar reducerade till 15 spelare efter att juryn gjort sitt val.

- Football Dreamz är ett mycket spännande program med scoutade spelare från över 13 afrikanska länder, med en professionell inriktning och fokus på fotbollen som helhet. Jag ser ett antal spelare som har kvalitéer som krävs för att kunna bli professionella på sikt och det ska bli spännande att utvärdera två av de bästa spelarna i vår träningsmiljö. Vår ambition är att det sker under hösten. Dock beror det på rådande pandemirestriktioner, säger Mikael Hjelmberg Chef Scout Hammarby IF.

- Football Dreamz U-17/19 lag avslutade sitt matchspel med att vinna med 1-0 mot ett starkt U23 landslag från Benin. En mycket stark presentation av spelarna som under kort tid visat prov på hög kvalitet, fokus och beslutsamhet. Fantastiskt att se unga talangfulla spelare från olika länder uppträda som ett lag och vinna mot kvalificerat motstånd, säger Joachim Kamph VD Nexar Group AB.

FOOTBALL DREAMZ är Nexar Footballs unika underhållnings-koncept för den sportintresserade där talangutveckling och spelarmanagement står i fokus. FOOTBALL DREAMZ är en modern reality show där unga utvalda fotbollstalanger kommer ges en möjlighet att vinna ett professionellt kontrakt med en europeisk proffsklubb. Under programet kommer talangerna att drillas och utvecklas tillsammans med namnkunniga coacher, välkända professionella fotbollsspelare och legender.

Denna information är sådan information att Nexar Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 1 september 2021 kl 8.50.

För mer information, besök www.nexargroup.se, eller kontakta:

Joachim Kamph, VD Nexar Group AB

telefon: +46 709 95 63 83, epost: [email protected]

Anders Petersen, CFO Nexar Group AB

telefon: +45 26 20 06 96, epost: [email protected]

Om Nexar

Nexar är ett globalt musik, sport och underhållningsföretag med kontor i Sverige, Spanien och England. Bolagsgruppen har skapat ett antal kommersiella underhållningsformat, både för digital-tv,tv och radio. Nexar har även avtal med både musik- och sporttalanger för att skapa kommersiella framgångar. Bolaget är listat på NGM Nordic SME.

Nerladdningsbara filer

Rättelse av delårsrapport januari-juni 2021

Eget kapital i moderbolaget är högre än rapporterat hänförlig till justering av apportemission


Ny CFO i Nexar Group AB


Delårsrapport januari-juni 2021

Lägre omsättning till följd av minskad aktivitet men förbättrat resultat till följd av kostnadsbesparingar.


Samarbete med Hammarby IF

Nexar Football har ingått samarbetsavtal med Hammarby IF om medverkan i TV-programmet Football Dreamz.


Rättelse: Delårsrapport januari-mars 2021

Den igår lämnade delårsrapporten saknade MAR-etikett, vilken kompletterats här.Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted