Samarbete med Hammarby IF

Nexar Football har ingått samarbetsavtal med Hammarby IF om medverkan i TV-programmet Football Dreamz.

Nexar Football AB, dotterbolag till Nexar Group AB, har ingått samarbetsavtal med Hammarby IF. Avtalet avser medverkan i det egenutvecklade talang-formatet FOOTBALL DREAMZ som skall sändas på prime time i Nigerias största tv-nätverk, Nigerian Television Authority (NTA) med en räckvidd på ca 30 miljoner möjliga tittare under augusti.

Hammarbys medverkan innebär att chefsscouten Mikael Hjelmberg tar plats i juryn tillsammans med andra som Pachu Martinez, First Team Scout, Real Valladolid CF och FIFA-legendaren Nwankwo Kanu med meriter från spel i Ajax, Inter Milan, Arsenal Portsmouth och Nigerias landslag. Juryn kommer att analysera och utvärdera medverkande spelare tillsammans med den spanska huvudtränaren Gerard Nuz med meriter som assisterande tränare för Ghanas Landslag, huvudtränare för NorthEast United FC, Indiska Super League samt Irtysh Pavlodar FC, Kazakhstan Premier League i syfte att utse en vinnare som erhåller ett professionellt kontrakt med en europeisk klubb. Hammarby IF kommer även att exponeras på olika sätt i Football Dreamz både genom sina sju afrikanska spelare som promotar Football Dreamz och genom klubbens chefsscout Mikael Hjelmberg som beskriver klubbens framgångsrika scoutingstrategi i Afrika.

- Vi är mycket nöjda med att Hammarby IF valt att medverka i Football Dreamz. Klubben har under många år varit mycket framgångsrik med att scouta och utveckla unga talangfulla spelare från Afrika. Dessutom är Hammarby en klubb som berör, spelar en attraktiv fotboll och är på väg mot ett spännande spel i Europa League, säger Joachim Kamph, VD Nexar Football AB.

- Vi från Hammarby IF är glada för att medverka i ett nytt och spännande projekt som Football Dreamz där unga talangfulla spelare från över 10 afrikanska länder tävlar och visar upp sig i syfte att nå professionell nivå inom europeisk fotboll. Vi ser detta tillfälle som speciellt eftersom vi är delaktiga på olika sätt och ges möjlighet att presentera Hammarby och vår scoutingstrategi till miljontals tv-tittare på en prioriterad marknad för oss säger Mikael Hjelmberg, chefsscout Hammarby IF.

Football Dreamz
FOOTBALL DREAMZ är Nexar Football nya och unika underhållningskoncept för den sportintresserade där talangutveckling och spelarmanagement står i fokus. FOOTBALL DREAMZ är en modern reality show där unga utvalda fotbollstalanger kommer ges en möjlighet att vinna ett professionellt kontrakt med en europeisk proffsklubb. Under inspelningen kommer talangerna att drillas och utvecklas tillsammans med namnkunniga coacher, välkända professionella fotbollsspelare och legender.

Denna information är sådan information att Nexar Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom nedanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 1 juli 2021 kl 8.50.

För mer information, besök www.nexargroup.se, eller kontakta:

Joachim Kamph, VD Nexar Group AB

telefon: +46 709 95 63 83, epost: [email protected]

Om Nexar

Nexar är ett globalt musik, sport- och underhållningsföretag med kontor i Sverige, Spanien och England. Bolagsgruppen har skapat ett antal kommersiella underhållningsformat, både för digital-tv, tv och radio. Nexar har även avtal med både musik- och sporttalanger för att skapa kommersiella framgångar. Bolaget är listat på NGM Nordic SME.

Nerladdningsbara filer

Rättelse: DELÅRSRAPPORT

I pressmeddelandet finns nu delårsrapporten bifogad.


DELÅRSRAPPORT

JANUARI - JUNI 2021GENOMBROTTSORDER FÖR NEXAR FOOTBALL

Nexar Football har tecknat ett femårsavtal till samlat värde på 10 miljoner USD.


DELÅRSRAPPORT JANUARI - MARS 2022

JANUARI - MARS 2022

  • Koncernens intäkter uppgick under perioden till 300 (1 323) KSEK
  • Koncernens nettoresultat uppgick under perioden till -745 (-554) KSEK, vilket motsvarar en minskning med 191 KSEK i jämförelse med samma period 2021
  • Den minskade omsättningen i sin helhet av och det lägre resultatet under perioden förklaras huvudsakligen av den avvecklade radioprogramverksamheten i Spanien. Fotbollsverksam-heten redovisade ingen nettoomsättning under 2021.
  • Koncernens nettoresultat per aktie uppgick till -0,00 (-0,00) SEK
  • Koncernens egna kapital per aktie uppgick till -0,00 (-0,00) SEK
BESLUT FRÅN ÅRSSTÄMMA

Nexar Group AB (publ), listat på NGM Nordic SME, höll årsstämma den 29 april 2022.


ÅRSREDOVISNING 2021 FINNS NU TILLGÄNGLIG

Nexar Group AB (publ), listat på NGM Nordic SME, har idag släppt sin årsredovisning avseende räkenskapsåret 2021.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted