REGMAR

Rättelse av delårsrapport januari-juni 2021

Eget kapital i moderbolaget är högre än rapporterat hänförlig till justering av apportemission

Bolaget har funnit en erforderlig justering i lämnad delårsrapport för perioden januari-juni avseende apportemission av aktier under andra kvartalet. Förändringen innebär att det i moderbolaget upptagna värdet på aktier i dotterbolag liksom eget kapital ökar med 999 KSEK till 3 864 KSEK. För koncernen är apportemissionen beaktad och innebär att eget kapital totalt sett är oförändrat om än med vissa inbördes förändringar meddelar Olof Hermelin avgående CFO Nexar Group AB.

Denna information är sådan information som Nexar Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 30 augusti 2021 kl 8.50.

För mer information, besök www.nexargroup.se, eller kontakta:

Joachim Kamph, VD, e-post [email protected] Anders Petersen, CFO, e-post [email protected]

Om Nexar

Nexar är ett globalt musik-, sport- och underhållningsföretag med kontor i Sverige, Spanien och England. Bolagsgruppen har skapat ett antal kommersiella underhållningsformat, både för digital-tv, tv och radio. Nexar har även avtal med både musik- och sporttalanger för att skapa kommersiella framgångar. Bolaget är listat på NGM Nordic SME.


Om Nexar Group

Webbplats
www.nexargroup.se
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Nexar Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn NXAR ISIN-kod SE0009346109

IR-Kontakt

Joachim Kamph CEO [email protected] +46 (0)70 995 63 83