NYA STYRELSEMEDLEMMAR FÖRSTÄRKER NEXAR GROUP

Nexar Group AB (publ) - noterat på NGM Nordic SME - höll årsstämma den 26 juni 2020. Styrelsen förstärktes genom att bolagets näst största ägare, Anders Petersen valdes in tillsammans med Eva Lunderquist. Sedan tidigare representerar Sverker Littorin bolagets största ägare Dividend Sweden AB.

Nexars styrelse består efter årsstämman av fyra personer: omvalda Sverker Littorin och Mats Jakobsson samt nyvalda Eva Lunderquist och Anders Petersen. Sverker Littorin omvaldes som styrelsens ordförande.

- Jag är mycket glad att vi har stärkt styrelsen med Eva och Anders. Det är min övertygelse att båda två kommer bidra på ett mycket professionellt och givande sätt, säger Sverker Littorin, styrelseordförande i Nexar Group.

Eva Lunderquist

Eva har Civilekonomexamen från Lunds universitet med fördjupning inom Ekonomisk planering och kontroll. Eva har lång erfarenhet av entreprenörskap och investeringar i onoterade bolag, bland annat som partner i Stockholms Affärsänglar, fond 1 och fond 2. Eva är dessutom medgrundare till Keiretsu Forum Nordics, ett bolag som driver ett nätverk för investerare i onoterade bolag och med en internationell koppling.

Eva är idag delägare och VD i Tellus Fonder AB och arbetar i den styrelsen sedan ett år. Övriga styrelseuppdrag är i Keiretsu Forum Nordics AB och i Nära AB med dotterbolaget Futura Assistans AB.

Anders Petersen

Anders är genom sitt tjugoprocentiga innehav näst största ägare i Nexar Group AB. Anders är direktör och delägare till två firmor. Det ena är ett fastighetsbolag som driver och utvecklar fastigheter inom företrädesvis Köpenhamnsområdet. Anders driver även ett aktuellt tillväxtbolag som producerar veganska snackbars. Anders är också aktiv inom den finansiella sektorn.

För mer information, besök www.nexargroup.se, eller kontakta:

Mats Johansson, VD, telefon +46 707 14 74 54, e-post: [email protected]

Stefan Mattsson, vice VD/CFO, telefon +46 707 77 60 02, epost: [email protected]

Om Nexar

Nexar är ett globalt musik-, sport- och underhållningsföretag med kontor i Sverige, Spanien och England. Bolagsgruppen har skapat ett antal kommersiella underhållningsformat, både för digital-tv, tv och radio. Nexar har även avtal med både musik- och sporttalanger för att skapa kommersiella framgångar. Bolaget är listat på NGM Nordic SME.


Om Nexar Group

Webbplats
www.nexargroup.se
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Nexar Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn NXAR ISIN-kod SE0009346109

IR-Kontakt

Joachim Kamph CEO [email protected] +46 (0)70 995 63 83