NY CEO I NEXAR GROUP

Joachim Kamph idag VD för dotterbolaget Nexar Football AB tar över som ny CEO i Nexar Group från maj månad. Nuvarande CEO Mats Johansson har efter fyra år valt att avsluta sitt uppdrag för Nexar och kommer att efter den 1 maj verka inom andra medieprojekt.

Joachim har en gedigen erfarenhet av fotbollsindustrin via flera bolag och som sport business developer samt agent för bolaget TM Grupo Inmobiliario. Tidigare erfarenhet av ledande befattningar inom TIME sektorn (Telekom, Internet, Media, Entertainment) och inom NGO sektorn.

Denna information är sådan information som Nexar Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 6 april 2021 kl 18:00.

För mer information, besök www.nexargroup.se, eller kontakta:

Mats Johansson, VD, telefon +46 707 14 74 54, e-post: [email protected]

Om Nexar

Nexar är ett globalt musik-, sport- och underhållningsföretag med kontor i Sverige, Spanien och England. Bolagsgruppen har skapat ett antal kommersiella underhållningsformat, både för digital-tv, tv och radio. Nexar har även avtal med både musik- och sporttalanger för att skapa kommersiella framgångar. Bolaget är listat på NGM Nordic SME.


Om Nexar Group

Webbplats
www.nexargroup.se
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Nexar Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn NXAR ISIN-kod SE0009346109

IR-Kontakt

Joachim Kamph CEO [email protected] +46 (0)70 995 63 83