NEXAR FOOTBALL AB INGÅR SAMARBETSAVTAL MED ANDERS LIMPÁR

Nexar Football AB, dotterbolag till Nexar Group AB, har tecknat ett samarbetsavtal med fotbollslegenden Anders Limpár. Anders skall medverka i bolagets Advisory Board och medverka i kommande produktion av bolagets koncept Football Dreamz, samt även fungera som mentor för vissa av de unga talangfulla fotbollsspelare som bolaget representerar.

Anders Limpár kommer att tillföra viktig fotbollskompetens med sin stora internationella erfarenhet av professionellt spel i flera ledande fotbollsligor, samt att han under tio års tid representerat det svenska landslaget i bl a flera EM och VM slutspel. Anders har dessutom varit verksam som tränare på elitnivå och brinner för att utveckla enskilda fotbollsspelare.

- Jag ser fram emot att få vara en del av Nexar Football och att aktivt arbeta med att utveckla formatet Football Dreamz som jag tror har en stor potential. Jag vill även utifrån min erfarenhet hjälpa till och utveckla enskilda spelare som har en stor potential med målsättning att förbereda spelarna på bästa sätt i deras strävan att bli professionella spelare. Jag har spelat och jobbat med fotboll under så många år och vill fortsätta att hitta nya intressanta projekt och roliga utmaningar inom fotbollen och att då få möjligheten att bli en del i Nexar Football känns både inspirerande och kul, säger Anders Limpár.

Anders medverkade även i den pilotinspelning av Football Dreamz som genomfördes i oktober/november 2019. Materialet som producerades under denna vecka används i införsäljningen till olika medieföretag och potentiella samarbetspartners, samt kommer att användas publikt i samband med marknadsföringen av den första säsongen, vilket beräknas ske under 2020.

- Med Anders i Nexar Footballs Advisory Board ser vi med tillförsikt fram emot att knyta nya kontakter med internationella klubbar, fotbollsspelare och andra personer inom fotbollens nätverk. Det skall också bli intressant att Anders tar en aktiv del i att utveckla bolagets mentorskap till de unga talangfulla spelare som bolaget representerar, säger Joachim Kamph, COO Nexar Football AB.

För mer information, besök www.nexargroup.se, eller kontakta:

Mats Johansson, VD, telefon +46 707 14 74 54, e-post: [email protected]
Stefan Mattsson, vVD/CFO, telefon +46 707 77 60 02, epost: [email protected]
Joachim Kamph, COO Nexar Football, tel +46 709 95 63 83, epost [email protected]

Om Anders Limpár
Anders Limpár är en svensk före detta professionell fotbollsspelare och tränare. Han representerade följande klubbar under sin karriär: IF Brommapojkarna, Young Boys, Cremonese, Arsenal, Everton, Birmingham City, AIK, Colorado Rapids och Djurgårdens IF. Anders Limpár representerade även det svenska landslaget 58 gånger och gjorde totalt 6 mål.

Om Nexar
Nexar är ett globalt musik-, sport- och underhållningsföretag med kontor i Sverige, Spanien och England.
Bolagsgruppen har skapat ett antal kommersiella underhållningsformat, både för digital-tv, tv och radio. Nexar har även avtal med både musik- och sporttalanger för att skapa kommersiella framgångar.
Bolaget är listat på NGM Nordic MTF.

Bifogade filer

200122_Limpar.pdf

Om Nexar Group

Webbplats
www.nexargroup.se
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Nexar Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn NXAR ISIN-kod SE0009346109

IR-Kontakt

Joachim Kamph CEO [email protected] +46 (0)70 995 63 83