REGMAR

NEXAR FÅR TVÅ NYA ORDER PÅ 3,6 MSEK

Nexar Group AB (publ) - listat på NGM Nordic MTF - har via sitt spanska helägda dotterbolag Nexar Productions SL, förlängt sina båda avtal med mediehuset Á punt avseende produktion av de egenutvecklade radioformaten Podríem Ferho Millor och Gravetat Zero. Ordervärdet för perioden januari till mitten av juni 2020 är 3,6 MSEK och Nexar hoppas få till stånd ytterligare förlängda avtal efter denna produktionsperiod.

Radioformatet Podríem Ferho Millor har producerats och sänts sedan slutet av september och ligger i populäritetstoppen av mediehusets utbud. Formatet sänds alla vardagar och är en utveckling av vår tidigare succé Sessio Golfa, delvis genom samma produktionsteam och programledare. Podríem Ferho Millor har sedan starten en attraktivare sändningstid under prime time än Sessio Golfa hade och därmed ökar intäkterna samt chanserna för fler lyssnare.

Bolagets andra, nu pågående, radioformat, Gravetat Zero är ett veckoprogram och sänds på lördagar. Produktionen startade i oktober och är nu förlängt till mitten av juni 2020.

- Ett mycket bra och viktigt besked från Á punt som vi inledde samarbete med redan 2018. Tillsammans med kvalitativa leveranser från vårt team i Valencia och att bägge formaten har legat högt upp gällande rating och respons från lyssnarna gör att vi nu fått en förlängning av dessa två radioformat fram till mitten av juni 2020. Vi kommer under början av året fortsätta att skapa nya format och erbjudanden som vi hoppas ska falla bra ut och leda till nya affärer i Spanien under 2020., säger Mats Johansson, VD Nexar Group AB (publ).

Denna information är sådan information som Nexar Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 16 december 2019 kl 11:45.

För mer information, besök www.nexargroup.se, eller kontakta:

Mats Johansson, VD, telefon +46 707 14 74 54, e-post: [email protected]
Stefan Mattsson, CFO, telefon +46 707 77 60 02, epost: [email protected]

Om Nexar

Nexar är ett globalt musik-, sport- och underhållningsföretag med kontor i Sverige, Spanien och England.

Bolagsgruppen har skapat ett antal kommersiella underhållningsformat, både för digital-tv, tv och radio. Nexar har även avtal med både musik- och sporttalanger för att skapa kommersiella framgångar.

Bolaget är listat på NGM Nordic MTF.

Bifogade filer

191216_Radio8.pdf

Om Nexar Group

Webbplats
www.nexargroup.se
Bransch
Media

Prenumerera

Få löpande information från Nexar Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn NXAR ISIN-kod SE0009346109

IR-Kontakt

Joachim Kamph CEO [email protected] +46 (0)70 995 63 83