Stor affär med Estnisk kund


Nordamerika affär med stor CAT återförsäljare

MultiDocker har tecknat avtal med Milton Inc., CAT-återförsäljare i Massachusetts och delar av staterna New York och Pennsylvania i USA, om försäljning av 2 stycken CH600 inklusive viss kringutrustning.Två hamnmaskiner till Nordiska kunder

MultiDocker har nu avslutat förhandlingar och kontrakterat totalt två enheter varav en till Svensk och en till Norsk kund. Maskinerna kommer att användas i hamnoperationer.


MultiDocker affärer i Sverige och Kanada

Efter förhandlingar med två kunder, en svensk hamn och ett stort Kanadensiskt sågverk, träffades föregående natt en slutlig överenskommelse med dem båda. Affärerna innebär leverans av två dieseldrivna CH1100 till ett totalt ordervärde av 17,5 MSEK med leveranser under 2018.


MultiDocker Delårsrapport Q1 2018

Sammanfattning januari-mars 2018

  • Avslutade affärer i bland annat Sverige, USA och Kanada
  • Begynnande god orderingång 2018
  • Liten omsättning i perioden med anledning av få avslutade projekt
  • Intäkt 23,2 MSEK (48,5 MSEK)
  • EBIT -5,8 MSEK (1,5 MSEK)
  • EBITDA -4,8 MSEK (2,3 MSEK)

Komplementerande uppgifter kring utfall i nyemission

Multidocker publicerade tidigare under fredagen ett pressmeddelande där det bla framgick att emissionen tecknades till ca 19,3 MSEK,
motsvarande ca 81 % av den totala emissionsvolymen.


Två nya återförsäljaravtal i Nordamerika

Som ett steg i utvecklingen av MultiDocker Cargo Handling i USA och som ett led i expansionen och uppbyggnaden av verksamheten, har bolaget idag slutförhandlat och tecknat återförsäljaravtal med två ledande aktörer. Dessa båda representerar stora marknadsandelar inom skrothantering och flodhamnar på den nordamerikanska kontinenten.


Nyemission avslutad

MultiDocker har nu avslutat den publika nyemissionen, med företrädesrätt för befintliga aktieägare, vilken årsstämman beslutade om den 23 mars 2018. Emissionen tecknades till ca 81%, vilket innebär att bolaget tillförs ca 19,3 Mkr före emissionskostnader.


Väsentligt kontrakt i Brasilien

MultiDocker har träffat ett avtal, med ett av de större skogsbolagen i Brasilien, som omfattar försäljning av maskiner till ett totalt värde om ca 25 Mkr. I affären ingår även ca 80 Mkr i operationsintäkter över en 4 års period.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär

Kontakta oss

Vill du veta mer om beQuoted och våra tjänster så fyll i nedanstånde uppgifter och tryck skicka.

En av våra rådgivare kontaktar dig inom kort.

Namn: Telefon: E-postadress: Meddelande: