VD-brev

Jag vill skriva några rader om några högst aktuella saker inom Mavshack. De vederlagsfria teckningsoptionerna och processen kring dem är i full gång. Prospektet är under handläggning av Finansinspektionen och kommer att publiceras när vi fått det godkänt. Det är något längre handläggningstid än normalt och vi kan därför inte kommunicera exakt när det blir klart. Informationen om tidsplan och annan praktisk information kring teckningsoptionerna kommer att ske, som vanligt, via pressmeddelande så att marknaden får ta del av informationen samtidigt.

Mavshack har under våren arbetat med att ta fram en teknisk avancerad och samtidigt enkel liveshoppingtjänst som gör det möjligt för alla att kunna streama var som helst, när som helst och med eller utan Mavshacks inbyggda köpfunktionalitet. Jag är väldigt stolt över resultatet som vi vi lanserade förra veckan.

För Mavshack är liveshopping ytterligare ett användningsområde för bolagets kärnverksamhet, streaming. Att kunna streama via smartphones var som helst i världen kommer som ett naturligt komplement till Mavshack Zellma som erbjuder professionellt producerad liveshopping i studioformat. Fokus för försäljningen kring Mavshacks samtliga liveshoppingtjänster ligger nu på retailbolag där ser störst kundnytta.

Intresset för Mavshack Mobile Live Shopping är stort och redan i måndags (24/5) inleddes ett samarbete med Fiskars Group och vi har nöjet att i kväll kl 18.30 premiärsända på:

https://www.iittala.com/sv-se/live-shopping

Häng gärna med oss i kväll!

Tommy Carlstedt

______________________________________________________________

Om Mavshack AB

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen Mavshack Movies, Mavshack Zellma, 24hTech, YourIT och Partner54. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se

Axfood använder Mavshack Studio

Axfood samlar varje år sina leverantörer för kommunicera de övergripande affärssatsningar och fokusområdena samt för att vårda och stärka leverantörsrelationer. En kommunikativ ambition är att tydliggöra Axfoods profil som ledande i livsmedelsbranschens utveckling när det kommer till att erbjuda prisvärd, bra och hållbar mat.


Missing People sänder "En dag för anhöriga" från Mavshack Studio

Missing People Sweden är en ideell organisation som hjälper anhöriga och polis med att publicera efterlysningar och arrangera sökinsatser efter försvunna personer.


Mavshacks nya försäljningschef för liveshopping börjar idag

Anna Galaz börjar jobba som försäljningschef för Mavshack Liveshopping idag. Anna har mångårig erfarenhet av ledarskap inom sälj och marknadsföring för flera starka varumärken. Några som kan nämnas är Himla, Elodie Details samt Stinaa.J. Anna kommer bygga upp teamet kring liveshoppingförsäljning på kontoret i Stockholm.

Kvartalsrapport 2

Kvartal 2 2021

  • Nettoomsättning för kvartal två 10,7 (6,8) MSEK. *
  • Rörelsens intäkter för kvartalet var 20,3 (7,3) MSEK
  • Rörelseresultatet uppgick till -8,9 (-4,2) MSEK (EBIT).*
  • Resultatet före avskrivningar uppgick till -6,9 (-2,3) MSEK (EBITDA).*
  • Rörelsens kostnader uppgick till -29,2 (-11,5) MSEK.*

* Partner54 och Mavshack Zellma ingår inte i jämförelsen från föregående år.


Mavshack informerar om den sista dagen för handel i BTU och den första dagen för handel med teckningsoptioner av serie TO 2 och TO 3

Mavshack AB: s företrädesemission av vederlagsfria units har registrerats hos Bolagsverket. Den sista handelsdagen i BTU (Betald tecknad unit) är satt till den 27 juli 2021. Avstämningsdagen (Stoppdag) kommer att vara den 29 juli 2021.


VD-brev

Kära aktieägare,

Mavshack har under våren utvecklat och lanserat flera nya spännande produkter inom streaming och Liveshopping, från "gör det själv" via mobil, till professionell studioproduktion. Lite kuriosa är att en av våra "Liveshopping-konkurrenter" valt att använda Mavshack Studio för en del av sina egna produktioner.Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted