VD-brev

Jag vill skriva några rader om några högst aktuella saker inom Mavshack. De vederlagsfria teckningsoptionerna och processen kring dem är i full gång. Prospektet är under handläggning av Finansinspektionen och kommer att publiceras när vi fått det godkänt. Det är något längre handläggningstid än normalt och vi kan därför inte kommunicera exakt när det blir klart. Informationen om tidsplan och annan praktisk information kring teckningsoptionerna kommer att ske, som vanligt, via pressmeddelande så att marknaden får ta del av informationen samtidigt.

Mavshack har under våren arbetat med att ta fram en teknisk avancerad och samtidigt enkel liveshoppingtjänst som gör det möjligt för alla att kunna streama var som helst, när som helst och med eller utan Mavshacks inbyggda köpfunktionalitet. Jag är väldigt stolt över resultatet som vi vi lanserade förra veckan.

För Mavshack är liveshopping ytterligare ett användningsområde för bolagets kärnverksamhet, streaming. Att kunna streama via smartphones var som helst i världen kommer som ett naturligt komplement till Mavshack Zellma som erbjuder professionellt producerad liveshopping i studioformat. Fokus för försäljningen kring Mavshacks samtliga liveshoppingtjänster ligger nu på retailbolag där ser störst kundnytta.

Intresset för Mavshack Mobile Live Shopping är stort och redan i måndags (24/5) inleddes ett samarbete med Fiskars Group och vi har nöjet att i kväll kl 18.30 premiärsända på:

https://www.iittala.com/sv-se/live-shopping

Häng gärna med oss i kväll!

Tommy Carlstedt

______________________________________________________________

Om Mavshack AB

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen Mavshack Movies, Mavshack Zellma, 24hTech, YourIT och Partner54. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: certifiedadviser@penser.se. Mer information finns på www.mavshack.se

Mavshack informerar om den sista dagen för handel i BTU och den första dagen för handel med teckningsoptioner av serie TO 2 och TO 3

Mavshack AB: s företrädesemission av vederlagsfria units har registrerats hos Bolagsverket. Den sista handelsdagen i BTU (Betald tecknad unit) är satt till den 27 juli 2021. Avstämningsdagen (Stoppdag) kommer att vara den 29 juli 2021.


VD-brev

Kära aktieägare,

Mavshack har under våren utvecklat och lanserat flera nya spännande produkter inom streaming och Liveshopping, från "gör det själv" via mobil, till professionell studioproduktion. Lite kuriosa är att en av våra "Liveshopping-konkurrenter" valt att använda Mavshack Studio för en del av sina egna produktioner.


Mavshack publicerar prospekt angående företrädesemission av units

Mavshack AB (publ) ("Mavshack" eller "Bolaget") kan idag meddela att prospektet angående vederlagsfri företrädesemission av units, bestående av teckningsoptioner i två serier TO 2 och TO 3 ("Företrädesemissionen") har godkänts av Finansinspektionen (FI). Prospektet finns nu tillgängligt på Mavshacks hemsida, https://investor.mavshack.com/emissionen/. Prospektet finns även tillgängligt på Hagberg & Aneborns hemsida hagberganeborn.se samt på Finansinspektionens hemsida fi.se. Teckningsperioden startar den 18 juni 2021 och avslutas den 2 juli 2021.


MAVSHACK ZELLMA TECKNAR AVTAL MED HUBSO

Mavshack Zellma tecknar avtal med e-handelsexperten HUBSO som omfattar produktion av tre liveshoppingprogram med några av Sveriges främsta influencers.


Styrelsen i Mavshack AB beslutar om en vederlagsfri företrädesemission av units

Styrelsen i Mavshack AB (publ) ("Mavshack" eller "Bolaget") har idag, i enlighet med vad som tidigare meddelats, beslutat om en vederlagsfri företrädesemission av units, bestående av teckningsoptioner i två serier TO 2 och TO 3 ("Företrädesemissionen"). Teckningsoptionerna utfärdas på samma villkor som den riktade emissionen beslutadad av årsstämman den 16 april 2021. Units i Företrädesemissionen emitteras vederlagsfritt och syftet med Företrädesemissionen är att möjliggöra anskaffning av ytterligare kapital och samtidigt kompensera aktieägarna för utspädningen i den riktade emissionen av aktier och den riktade unitemissionen beslutades på årsstämman.Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
SE-102 45 Stockholm, Sweden

08-692 21 90

Om beQuoted