SHAPP! skapar högt engagemang hos användarna

Shoppingplattformen SHAPP! - Next Gen Shopping Experience fortsätter att skapa trafik och såväl kreatörer, konsumenter som varumärken är intresserade av den nya marknadskanalen.

Det finns en stor nyfikenhet från målgruppen på SHAPP! då ett stadigt flöde av nya användare har strömmat in till appen under de senaste veckorna. Detta har i sin tur resulterat i att allt fler kreatörer skapar engagerande content på plattformen. Statistik visar att användarna i appen har en genomsnittlig engagemangsfrekvens på 4m och 3s, vilket tyder på hög aktivitet.

Ett syfte med SHAPP! är att skapa en naturlig samlingsplats för såväl kreatörer som konsumenter och företag. Initialt valde SHAPP! att lägga stort fokus på innehållskreatörer (eller influencers) - då bolaget ville att det skulle finnas mycket innehåll på plattformen redan innan lanseringsdagen för generera intresse och trafik från målgruppen.

"Vi följer SHAPPs tillväxtresa med stort engagemang. Vi verkar onekligen ha träffat rätt vad gäller målgruppen då intresset ser fortsatt starkt ut", säger Tommy Carlstedt, VD Mavshack.

Appen finns idag tillgänglig för nedladdning på App Store. SHAPP! erbjuder just nu 5-25% rabatt på alla produkter som säljs i appen.

SHAPP! - Next Gen Shopping Experience är en del av Mavshacks senaste satsning på Live Video Shopping. SHAPP! är en digital plattform och ett öppet kommersiellt forum där kreatörer kan skapa inspirerande innehåll i samarbete med företag, i syfte att sälja produkter. Affärsmodellen bygger på en intäktsdelning mellan kreatören, det samarbetande företaget, Mavshack och Tipser.

För mer information om SHAPP!,  besök shapp.io eller kontakta Simon Kaiser: [email protected]

Stockholm den 31 maj 2022
Mavshack AB (publ)

För mer information om Mavshack vänligen kontakta:

VD Tommy Carlstedt

Telefon 08 12451790

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.  Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se 

SHAPP! passerar 10.000 användare

Shoppingappen SHAPP! - Next Gen Shopping Experience fortsätter attrahera fler användare. Hittills har appen laddats ned mer än 10.000 gånger.


Mavshack avbryter samarbetet med HomeTV.se

Mavshack och HomeTV.se ingick ett avtal där Mavshack agerat teknik- och plattformsleverantör för Hometv.se för ungefär fyra år sedan. Ett samarbete som Mavshack nu valt att avbryta med omedelbar verkan.


Sommarhälsning från vd

Jag vill tacka alla fantastiska ägare, kunder och kollegor som alla bidrar på sitt sätt för att Mavshack ska bli så framgångsrikt som möjligt och samtidigt passa på att önska er en härlig sommar.


Stark tillväxt för shoppingappen SHAPP!

Shoppingappen SHAPP! - Next Gen Shopping Experience fortsätter sin tillväxtresa. Hittills har appen laddats ned mer än 6500 gånger och plattformen har över 1200 aktiva användare.
Fler och fler influencers väljer SHAPP!

SHAPP! - Next Gen Shopping Experience har på kort tid samlat på sig en stor mängd användare som nu skapar innehåll i det nya digitala forumet. Bland de över 500 aktiva konton som är skapade på appen syns dessutom flera kända namn från influencer-branschen.

Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted