Testa vår nya webbplats och uppdaterade nyhetsrum för att ta del av aktuella nyheter, rapporter och mycket mer.

SHAPP! - NEXT GEN SHOPPING EXPERIENCE FÖRBEREDER INDISK LANSERING

Mavshack tar i dag nästa steg med den influencerdrivna shoppingappen SHAPP! SHAPP! är unik på flera sätt, bland annat att plattformen låter influencers, varumärken och konsumenter interagera med varandra direkt i en shopping app som är fylld av korta videoklipp. Detta medför att köp- och säljupplevelsen känns sömlös, smidig och ledig. Från och med idag kommer Shapp Indien att starta sin lanseringskampanj med bearbetning av e-handlare och influencers. Intresserade konsumenter kommer att kunna göra en intresseanmälan på ShappShopping.in

SHAPP! vill bli en självklar marknadskanal och samlingsplats där både Influencers och företag kan stärka sina egna varumärken och sälja produkter via gynnsamma samarbeten. Framöver är planen att expandera till fler marknader, framförallt på marknader där Mavshack på ett eller annat sätt redan finns representerade.

Sedan SHAPP's app lanserades i Sverige har appen laddats ner över 18 000 gånger via AppStore och SHAPP! har sett ett stort intresse bland målgruppen som primärt är 18-30 åriga influencers och konsumenter.

Lanseringskampanjen i Indien sträcker sig fram till dess appen lanseras, vilket kommer ske innan nyår när appen enligt plan kommer ha en större mängd konsumenter, influencers samt e-handlare aktiva på SHAPP! India.

"Att SHAPP! nu skall lanseras i Indien är ett stort steg framåt. Nu fortsätter Mavshacks tillväxtresa och vi är spända på vad framtiden har att erbjuda.", säger Tommy Carlstedt, vd Mavshack.

För mer information om Mavshack AB , besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

SHAPP! - Next Gen Shopping Experience är en del av Mavshacks senaste satsning på Live Video Shopping. SHAPP! är en digital plattform och ett öppet kommersiellt forum där influencers kan skapa inspirerande innehåll i samarbete med företag och e- handlare, i syfte att sälja produkter.

_______________________________________________________

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected] Mer information finns på www.mavshack.se
Mavshack lanserar gratis filmtjänst - Mavshack Zero

Mavshack lanserar idag en helt gratis filmtjänst för filmintresserade på den nordiska marknaden, Mavshack Zero (www.mavzero.com)


Mavshack genomför riktad emission för kvittning av existerande skulder

Styrelsen för Mavshack AB har i dag beslutat att genomföra en riktad emission till en grupp investerare på totalt 9 370 000 kr. De nya aktierna emitteras till en teckningskurs om 0,025 kronor per aktie. Den volymvägda genomsnittskursen 1- 15 november har varit 0,0228 vilket innebär att teckningskursen är satt med en premie på 9,8 % mot snittkursen för perioden. Totalt emitteras 374 800 000 aktier i Mavshack AB vilket innebär en utspädning av existerande aktieägare med 28,4 %.


Kommuniké från extra bolagsstämma

Extra bolagsstämma för Mavshack AB hölls i bolagets lokaler i dag den 14 november 2022, kl 10.30. Totalt var 338 136 307 röster av 1 319 736 418 (25,62 %) närvarande.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Nybrogatan 34
Box 5216
102 45 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted